Aanvragen Quickscan

Voorkom verlies van posities!

In 2021 gaat Google wijzigingen doorvoeren in het algoritme door middel van een update. Deze update heeft als doel om de gebruikservaring van de websitebezoekers te verhogen. Om dit te bereiken worden er een aantal wijzigingen aangebracht in het algoritme. Om te voorkomen dat je posities verliest in Google is het belangrijk dat je website voldoet aan de richtlijnen van deze update. Daarom bieden we je een Quickscan aan waarin we de website in kaart brengen volgens de onderdelen van de Page Experience update.

De onderdelen van de Quickscan

In de Quickscan wordt de website onder de loep genomen om te kijken of de website voldoet aan de richtlijnen op het gebied van Page Experience. Hierbij wordt gekeken naar:

  • Interstitials
  • Mobielvriendelijkheid
  • HTTPS & Safe browsing
  • Largest Contentful Paint
  • First Input Delay
  • Cumulative Layout Shift

Het resultaat van de Quickscan

De bevindingen worden verwerkt in een overzicht waarin wordt aangegeven hoe de website ervoor staat op het gebied van Page Experience. Daarnaast zullen er ook aanbevelingen gedaan worden die beschrijven welke acties er ondernomen kunnen worden.

Benieuwd naar hoe uw website ervoor staat?

Doe de aanvraag voor de Quickscan via het onderstaande formulier. Wij gaan er dan mee aan de slag. De kosten voor de Quickscan bedragen slechts €99,-. Voor bestaande klanten is de Quickscan gratis.

Prijsindicatie aanvragen

Vrijblijvend, binnen 24 uur een idee van de kosten

Over Internetbureau AddVision

Team 14
Gevestigd in Sliedrecht
Opgericht in 1999

Samen de top bereiken?

Benieuwd welke online mogelijkheden wij zien voor jouw bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Vertel ons wat je doelen en wensen zijn. Wij zullen je verrassen met onze ideeën om van jouw site een succes te maken. 

Neem direct contact op

Altijd vrijblijvend en wij reageren binnen 24 uur!