Blog

Laat je niet verrassen door nieuwe ontwikkelingen! Stilstaan is achteruitgaan. 
Wij houden je op de hoogte en bieden je inspiratie en tips voor meer resultaat.  

5 redenen waarom jij zou moeten kiezen voor een maatwerk webshop!

17-06-2019 door Jenny

Deel deze blog:


Wil jij niet een dertiende in het dozijn zijn? Dan hebben wij de oplossing voor je: een maatwerk webshop. Nu hoor ik je denken: "Maatwerk kost toch meer geld?!" Dat klopt. Maar het kan lucratief uitpakken. Lees in deze blog waarom!


1. Een goed begin is het halve werk

Veel ondernemers willen kosten besparen en beginnen met een standaard webshop. Na verloop van jaren zien ze vaak de omzet van de webshop stijgen en maken toch de overstap op een maatwerk webshop. Dit betekent 2 keer de aanschaf van een webshop en daarmee ook 2 keer de kosten. Stap niet in deze valkuil en kies direct voor een maatwerk webshop

2. Uniek en opvallend

Het onderscheidend vermogen van jouw webshop is de sleutel naar online succes. Er zijn immers genoeg concurrenten waarvan jij je wilt differentiëren. De basis van een onderscheidende webshop is een uniek design met een professionele uitstraling. Met een maatwerk webshop maken we een 'one of a kind' die opvalt tussen de concurrentie.

3. De huisstijl als herkenningspunt

Met een maatwerk webshop zorg je ervoor dat jouw online showroom aansluit op de huisstijl van je bedrijf. Laat je bezoekers in één oogopslag zien wie je bent en wat je doet. Voer jouw eigen huisstijl door in al je communicatie-uitingen en gebruik het als herkenningspunt voor jouw bedrijf:

4. Een webshop die meegroeit 

Een maatwerk webshop is flexibeler dan een standaard webshop. Wil jij je assortiment uitbreiden, een unieke product configurator of een koppeling met je nieuwe softwarepakket? Geen enkel probleem. Bij een maatwerk webshop kunnen we snel dergelijke wijzigingen doorvoeren. Hierdoor kun je de functionaliteiten van de webshop beter laten aansluiten op jouw behoefte en op die van je bezoeker. 

5. Wordt beter vindbaar in zoekmachines

Je wilt dat je webshop goed vindbaar is in de zoekmachines. Een maatwerk webshop zal je hierbij helpen. Zoekmachines wegen de gebruikerservaring namelijk steeds zwaarder mee in de positiebepaling van websites en webshops. Doordat de content op een maatwerk webshop beter aansluit op de doelgroep, zal de gebruikerservaring stijgen. Dit heeft vervolgens een positief effect op je positie in de zoekresultaten. 

Onze ervaring met uitdagingen

We hebben ruim voldoende ervaring met maatwerk webshops ene websites. Ben jij de volgende die ons uitdaagt? Deze klanten gingen je voor:

Maatwerk producten online bestellen
Betonstaal.nl wil dat bezoekers binnen een paar stappen betonstaal op maat kunnen bestellen. Om dit mogelijk te maken moest een rekenmethodiek worden gemaakt, die direct de prijs berekent. Vervolgens moest de bestelling worden omgezet in een productiefile die ingelezen kan worden door machines. 

Bekijk het resultaat: www.betonstaal.nl

Een multisite voor een franchiseformule
Baden+ wil als franchisegever dat alle franchisenemers een eigen website hebben in herkenbare huisstijl. Het CMS moest gebruiksvriendelijk genoeg zijn, zodat alle franchisenemers zelf hun website kunnen beheren. 

Bekijk het resultaat: www.baden-plus.nl

Website met koppeling naar een database
Van Hoorne wil als specialist op het gebied van familiemusicals en entertainment een website die gekoppeld is aan de Nationale Theater Kassa (NTK). Alle voorstellingen moesten automatisch worden opgehaald uit de database en getoond worden op de website.

Bekijk het resultaat: www.vanhoorne.nl

Laat nu jouw maatwerk webshop bouwen

Overtuigd van de voordelen van een maatwerk webshop? Laten we vandaag nog een afspraak maken. Wij bouwen een professionele webshop op maat die aan jouw wensen voldoet.

Maak nu een afspraak! 

 5 tips om je website toegankelijk te maken voor mensen met een beperking
02-12-2022 5 tips om je website toegankelijk te maken voor mensen met een beperking
 De kansen die responsieve zoekadvertenties jou bieden
10-11-2022 De kansen die responsieve zoekadvertenties jou bieden
 Waarom een website laten maken de beste keuze is voor elk bedrijf
27-09-2022 Waarom een website laten maken de beste keuze is voor elk bedrijf
Jenny
Jenny | Online marketeer
Graag zet ik me voor je in om de top te bereiken in Google met jouw website.Neem contact met mij op jenny@addvision.nl Jenny Westdijk
Deel deze blog: