Blog

Laat je niet verrassen door nieuwe ontwikkelingen! Stilstaan is achteruitgaan. 
Wij houden je op de hoogte en bieden je inspiratie en tips voor meer resultaat.  

8 nieuwe websites en webshops opgeleverd in september

28-09-2017 door Edwin

Deel deze blog:

De zomervakantie ligt inmiddels ver achter ons. Tijdens de zomervakantie liggen werkzaamheden bij veel bedrijven op een iets lager pitje. Deze kans werd gepakt door een aantal van onze klanten om hun nieuwe website of webshop af te ronden. Het resultaat? 7 nieuwe websites en 1 webshop werden gelanceerd in één maand tijd.

LabAgency Benelux

LabAgency Benelux

Webshop met laboratoriumapparatuur voor particulieren en zakelijke klanten. Fun fact: de dag na livegang kwamen gelijk twee mooie aanvragen binnen, waarvan eentje binnen enkele dagen een order werd. Met de nieuwe webshop was er meteen een nieuwe klant binnen.

Ga door naar LabAgency Benelux


 

Avonturenboerderij Molenwaard

In april 2018 openen de deuren van een nieuw park van Van Hoorne Entertainment. Het gaat om de Avonturenboerderij Molenwaard. Hier vinden families alles voor een heerlijk dagje weg met de kinderen en zich in de natuur te begeven. Uiteraard kon een website niet uitblijven.

Ga door naar Avonturenboerderij Molenwaard


 

Avonturenboerderij Molenwaard
Vertistock

Vertistock

Eerder realiseerden we Vertisign.nl; een webshop voor kweekstellingen waarbij je zelf de gewenste maat kan configureren en direct kan bestellen. Naast deze stellingen bleek het aanbod nog breder te zijn en ook magazijninrichtingen geleverd konden worden. Hiervoor werd de website vertistock.nl opgezet en gelanceerd.

Ga door naar Vertistock


 

Nidec

Wereldwijd meer dan 110.000 medewerkers, verdeeld over 40 landen. Voor de producent van elektromotoren, gasgeneratoren en regelaars mochten wij de website bouwen van de afdeling in Sliedrecht.

Ga door naar Nidec


 

Nidec
Kyoritsu

Kyoritsu

Voor de hoofdimporteur van Kyoritsu van de Nederlandse markt hebben we een website gerealiseerd waarbij het gehele assortiment valt te bekijken. Naast productinformatie kan je hier ook jouw Kyoritsu producten registreren.

Ga door naar Kyoritsu-Nederland


 

Tankerservice Hoogvliet

De vorige websites Tankerservice Hoogvliet waren erg verouderd. Naast de website van Tankerservice was er nog een aparte website voor de afdeling die de verhuur van trailers verzorgde, DGCL. In de nieuwe website zijn beide organisaties samengebracht.

Ga door naar Tankerservice Hoogvliet


 

Tankerservice Hoogvliet
Drukkerij van den Dool

Drukkerij van den Dool

De oude website van Drukkerij van den Dool was echt toe aan vervanging. Voordat de nieuwe website live ging bestond de website uit slechts één pagina die meer dienstdeed als een online visitekaartje. De nieuwe website biedt ruimte aan alle diensten die de drukkerij biedt.

Ga door naar Drukkerij van den Dool


 

Milcon Technology

Sommige klanten hebben het altijd druk. Dit geldt ook zeker voor Milcon. Zij hebben ruim de tijd genomen voor de livegang, maar hebben een mooie website weten op te zetten. Met hulp van teksten van ons werd er een keurige website opgeleverd.

Ga door naar Milcon Technology


 

Milcon Technology
 5 redenen waarom jij zou moeten kiezen voor een maatwerk webshop!
17-06-2019 5 redenen waarom jij zou moeten kiezen voor een maatwerk webshop!
 E-commerce blijft groeien: in 2018 zagen online retailers hun omzet met 18% toenemen! Wanneer stap jij in?
27-03-2019 E-commerce blijft groeien: in 2018 zagen online retailers hun omzet met 18% toenemen! Wanneer stap jij in?
 Websitebezoekers omzetten in leads? IP Marketing maakt het mogelijk!
13-03-2019 Websitebezoekers omzetten in leads? IP Marketing maakt het mogelijk!
Edwin
Edwin | Online Marketeer
De kracht van het internet benutten, daar help ik je graag mee! Om je webshop of website effectief in te zetten, ga ik voor je aan het werk met SEO, SEA en Social Media. Neem contact met mij op edwin@addvision.nl
Deel deze blog: