Internetbureau AddVision
Internetbureau AddVision
Stationspark 980
3364 DA Sliedrecht
0184 42 44 00 - info@addvision.nl
De top bereiken met internet? Wij gaan tot het uiterste!

 
search

8 nieuwe websites en webshops opgeleverd

8 nieuwe websites en webshops opgeleverd - Blog 8 nieuwe websites en webshops opgeleverd - Blog
Geschreven door Edwin op 28-09-2017 De zomervakantie ligt inmiddels ver achter ons. Tijdens de zomervakantie liggen werkzaamheden bij veel bedrijven op een iets lager pitje. Deze kans werd gepakt door een aantal van onze klanten om hun nieuwe website of webshop af te ronden. Het resultaat? 7 nieuwe websites en 1 webshop werden gelanceerd in één maand tijd.

Leestijd: 5 minuten

De zomervakantie ligt inmiddels ver achter ons. Tijdens de zomervakantie liggen werkzaamheden bij veel bedrijven op een iets lager pitje. Deze kans werd gepakt door een aantal van onze klanten om hun nieuwe website of webshop af te ronden. Het resultaat? 7 nieuwe websites en 1 webshop werden gelanceerd in één maand tijd.


8 nieuwe websites en webshops opgeleverd - LabAgency Benelux

LabAgency Benelux

Webshop met laboratoriumapparatuur voor particulieren en zakelijke klanten. Fun fact: de dag na livegang kwamen gelijk twee mooie aanvragen binnen, waarvan eentje binnen enkele dagen een order werd. Met de nieuwe webshop was er meteen een nieuwe klant binnen.

Ga door naar LabAgency Benelux

Avonturenboerderij Molenwaard

In april 2018 openen de deuren van een nieuw park van Van Hoorne Entertainment. Het gaat om de Avonturenboerderij Molenwaard. Hier vinden families alles voor een heerlijk dagje weg met de kinderen en zich in de natuur te begeven. Uiteraard kon een website niet uitblijven.

Ga door naar Avonturenboerderij Molenwaard

8 nieuwe websites en webshops opgeleverd - Avonturenboerderij Molenwaard

8 nieuwe websites en webshops opgeleverd - Kyoritsu

Kyoritsu

Voor de hoofdimporteur van Kyoritsu van de Nederlandse markt hebben we een website gerealiseerd waarbij het gehele assortiment valt te bekijken. Naast productinformatie kan je hier ook jouw Kyoritsu producten registreren.

Ga door naar Kyoritsu-Nederland

Nidec

Wereldwijd meer dan 110.000 medewerkers, verdeeld over 40 landen. Voor de producent van elektromotoren, gasgeneratoren en regelaars mochten wij de website bouwen van de afdeling in Sliedrecht.

Ga door naar Nidec

8 nieuwe websites en webshops opgeleverd - Nidec

8 nieuwe websites en webshops opgeleverd - Drukkerij van den Dool

Drukkerij van den Dool

De oude website van Drukkerij van den Dool was echt toe aan vervanging. Voordat de nieuwe website live ging bestond de website uit slechts één pagina die meer dienstdeed als een online visitekaartje. De nieuwe website biedt ruimte aan alle diensten die de drukkerij biedt.

Ga door naar Drukkerij van den Dool

Tankerservice Hoogvliet

De vorige websites Tankerservice Hoogvliet waren erg verouderd. Naast de website van Tankerservice was er nog een aparte website voor de afdeling die de verhuur van trailers verzorgde, DGCL. In de nieuwe website zijn beide organisaties samengebracht.

Ga door naar Tankerservice Hoogvliet

8 nieuwe websites en webshops opgeleverd - Tankerservice Hoogvliet

8 nieuwe websites en webshops opgeleverd - Milcon Technology

Milcon Technology

Sommige klanten hebben het altijd druk. Dit geldt ook zeker voor Milcon. Zij hebben ruim de tijd genomen voor de livegang, maar hebben een mooie website weten op te zetten. Met hulp van teksten van ons werd er een keurige website opgeleverd.

Ga door naar Milcon Technology

Neem direct contact op
Vrijblijvend, binnen 24 uur een idee van de kosten.