Blog

Laat je niet verrassen door nieuwe ontwikkelingen! Stilstaan is achteruitgaan. 
Wij houden je op de hoogte en bieden je inspiratie en tips voor meer resultaat.  

Adwords campagne een succes!

03-11-2011

Deel deze blog:

Adwords campagne bij Mikos een groot succes!De afgelopen maanden hebben we voor Mikos een pilot gedaan met een Google Adwords campagne. Het doel was om de resultaten van de offline advertising te overtreffen en dat is gelukt!

Over MikosMikos is een van de grootste leveranciers voor schoonheidsspecialisten. Naast het leveren van producten is Mikos een businesspartner die salons professionele ondersteuning biedt. Door de kwaliteit van de producten en de professionele ondersteuning helpt Mikos salons aan een gezonde klantenstroom.

AchtergrondinformatieTot juli deed Mikos alleen aan offline advertising in vakbladen. Naar aanleiding van ons advies heeft men akkoord gegeven voor een Google Adwords campagne. Het budget was hetzelfde als een gemiddelde offline advertising campagne. De return on investment was echter vele malen beter.

Reactie van de klantBert van Seters, Mikos: 'De toename van aanvragen bleek dagelijks en leidde ook tot meer kopers. Het was wat ons betreft een succes dat we niet meer willen missen. Alle reden voor herhaling en verdere verfijning'

Reactie van Internetbureau AddVision'We verheugen ons over de zeer positieve resultaten en kijken uit naar de toekomst met Mikos. We gaan nog mooie optimalisatiestappen zetten waardoor de resultaten nog beter zullen worden'

Uw campagneBent u benieuwd naar wat Internetbureau AddVision voor u kan betekenen? Wij creëren, optimaliseren en beheren online Google Adwords campagnes.
Neem voor meer informatie contact met ons op!

 Vacature: Online Marketeer
18-11-2021 Vacature: Online Marketeer
 Haal meer uit jouw webshop met een product configurator
08-01-2021 Haal meer uit jouw webshop met een product configurator
 Verlies geen posities door de Google Page Experience update!
16-09-2020 Verlies geen posities door de Google Page Experience update!
Deel deze blog: