Internetbureau AddVision
Internetbureau AddVision
Stationspark 980
3364 DA Sliedrecht
0184 42 44 00 - info@addvision.nl
De top bereiken met internet? Wij gaan tot het uiterste!

 
search

Voorzie jouw webshop van een Afas koppeling

Voorzie jouw webshop van een Afas koppeling - Blog Voorzie jouw webshop van een Afas koppeling - Blog
Geschreven door Sander op 04-02-2020 Fouten maken is menselijk, het is een bekend gezegde. Wel heel zonde als het voorkomen had kunnen worden door procesautomatisering. Met behulp van een Afas koppeling is dit mogelijk. Met deze koppeling kan namelijk de afhandeling van orders worden geautomatiseerd. Benieuwd naar wat een Afas koppeling voor jouw webshop kan betekenen?

Leestijd: 5 minuten

Fouten maken is menselijk, het is een bekend gezegde. Wel heel zonde als het voorkomen had kunnen worden door proces automatisering. Met behulp van een Afas koppeling is dit mogelijk. Met deze koppeling kan namelijk de afhandeling van orders worden geautomatiseerd. Ook benieuwd naar wat een Afas koppeling voor jouw webshop kan betekenen?


DE VRUCHTEN PLUKKEN VAN EEN AFAS KOPPELING

Een Afas koppeling biedt de volgende voordelen:

  • Proces efficiëntie: het verhoogt de productiviteit waardoor medewerkers meer tijd hebben voor werkzaamheden die anders blijven liggen.
  • Klantenbestand altijd up-to-date: wanneer klanten gegevens wijzigen wordt dit automatisch doorgevoerd door middel van een Afas koppeling.
  • Verminderde kans op fouten: door gebruik te maken van een Afas koppeling verminder je de kans op een tegenslag.
  • Maakt je organisatie schaalbaar: zonder automatisering zijn er in elk proces mensen verantwoordelijk, mis je één van die mensen in het proces verloopt het al niet meer zoals het hoort.

MOGELIJKHEDEN MET EEN AFAS KOPPELING

AddVision beschikt over ervaren programmeurs die de implementatie graag voor je uitvoeren. Met een Afas koppeling heb je de volgende mogelijkheden:

  1. Productdata van of naar Afas
  2. Webshop orders naar Afas
  3. Klantdata synchroniseren tussen webshops en Afas
  4. Maatwerk: voor elke situatie zoeken wij een passende oplossing

ALLE INFORMATIE OP ÉÉN CENTRALE PLEK

Met de voorraadbeheer software wordt alle informatie op één centrale plek opgeslagen. Zo heeft iedereen actueel inzicht in de voorraad en goederenstromen ongeacht de locatie. Je wilt voldoen de vraag van je klanten, een Afas koppeling helpt je daarbij.

DE VOORDELEN ERVAREN VAN EEN AFAS KOPPELING

Overtuigd over de voordelen van een Afas koppeling voor jouw webshop? Onze programmeurs gaan graag aan de slag voor je. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder!

Neem direct contact op
Vrijblijvend, binnen 24 uur een idee van de kosten.