Blog

Laat je niet verrassen door nieuwe ontwikkelingen! Stilstaan is achteruitgaan. 
Wij houden je op de hoogte en bieden je inspiratie en tips voor meer resultaat.  

De verschillende SSL-certificaten

21-02-2017 door Edwin

Deel deze blog:

Waar ons eerst de vraag werd gesteld óf er een SSL-certificaat geïnstalleerd moest worden krijgen we nu steeds vaker de vraag wélke SSL-certificaten er geïnstalleerd kunnen worden. Bij installatie van een SSL-certificaat heb je de keuze uit 3 smaken:

Uitgebreide validatie: Slotje met groene adresbalk

Uitgebreide validatie ssl-certificaat

Als je kiest voor de uitgebreide validatie met groene adresbalk ben je het duurst uit. Deze certificaten voldoen dan ook aan de strengste richtlijnen. Voor het slotje in de adresbalk worden in het groen de bedrijfsgegevens aangegeven.

Organisatie validatie: Slotje zonder groene adresbalk

Organisatie validatie ssl-certificaat

Bij de organisatie validatie krijg je het slotje voor je URL in de browser. De bedrijfsgegevens staan niet in de adresbalk erbij, maar zijn wel te vinden voor de bezoekers. Hierdoor kunnen zij makkelijk controleren of zij op een website zijn van de juiste organisatie. De kosten van deze certificaten liggen lager dan die van de uitgebreide validatie.

Domein validatie: Slotje zonder groene adresbalk

Domein validatie ssl-certificaat

Op het oog ziet dit SSL-certificaat er hetzelfde uit als de organisatie validatie. Deze certificaten bevatten echter geen bedrijfsgegevens. Bij de aanvraag wordt gekeken of de aanvrager controle heeft over het domein. Bezoekers zien geen bedrijfsgegevens, want deze worden niet getoond. Een domein validatie is het goedkoopste SSL-certificaat en kan relatief snel geïnstalleerd worden.

SSL-certificaat laten installeren?

Wil je een certificaat laten installeren neem dan contact met ons op. Je ontvangt van ons binnen 2 dagen een prijs voor je SSL-certificaat. Deze prijs is inclusief installatie en hiermee is je SSL-certificaat 3 jaar geldig. 

 Haal meer uit jouw webshop met een product configurator
08-01-2021 Haal meer uit jouw webshop met een product configurator
 Vacature: Online Marketeer
02-12-2020 Vacature: Online Marketeer
 Verlies geen posities door de Google Page Experience update!
16-09-2020 Verlies geen posities door de Google Page Experience update!
Edwin
Edwin | Online Marketeer
De kracht van het internet benutten, daar help ik je graag mee! Om je webshop of website effectief in te zetten, ga ik voor je aan het werk met SEO, SEA en Social Media. Neem contact met mij op edwin@addvision.nl
Deel deze blog: