Blog

Laat je niet verrassen door nieuwe ontwikkelingen! Stilstaan is achteruitgaan. 
Wij houden je op de hoogte en bieden je inspiratie en tips voor meer resultaat.  

Website met Access koppeling

17-03-2011

Deel deze blog:

Pool Trading is een handelsonderneming actief in het gebruikte diesel equipment. Tot voor kort was het actueel houden van de eigen website een grote opgave. Bij elke inkoop en verkoop moest niet alleen de interne Access database bijgewerkt worden, maar ook de website. Tijdrovend werk, waarbij een foutje zo gemaakt is.

Pool Trading heeft een nieuwe website laten bouwen waarbij het dubbel bijhouden van de handel verleden tijd is. Wanneer wijzigingen aangebracht worden in de eigen access database worden deze volautomatisch ook doorgevoerd in de website. Ook de gemaakte foto's worden automatisch meegenomen op de website. 

Naast het besparen van werk bij Pool Trading is ook de klant erop vooruit gegaan Deze kan online het volledige aanbod van Pool Trading bekijken en dit filteren op de eigen wensen en eisen zoals merk, vermogen of overbrenging. Dit maakt het wel heel gemakkelijk om te kijken of er iets interessants tussen zit.

Lees meer over Internetbureau AddVision. Hier vindt u meer informatie over een website laten maken door Internetbureau AddVision.

 Verhoog de gebruiksvriendelijkheid met de nieuwe reCAPTCHA!
25-06-2020 Verhoog de gebruiksvriendelijkheid met de nieuwe reCAPTCHA!
 Amazon.nl is een feit. Zet deze marketplace in als extra verkoopkanaal!
12-05-2020 Amazon.nl is een feit. Zet deze marketplace in als extra verkoopkanaal!
 Update (coronavirus): de dienstverlening van AddVision gewaarborgd
20-03-2020 Update (coronavirus): de dienstverlening van AddVision gewaarborgd
Deel deze blog: