Internetbureau AddVision
Internetbureau AddVision
Stationspark 980
3364 DA Sliedrecht
0184 42 44 00 - info@addvision.nl
De top bereiken met internet? Wij gaan tot het uiterste!

 
search

Linkedin bedrijfspagina

Linkedin bedrijfspagina - Blog Linkedin bedrijfspagina - Blog
07-09-2011 De mogelijkheden die Linkedin biedt zijn ideaal om uw zakelijk netwerk uit te breiden. U kunt uw aantal werknemers (die actief zijn op Linkedin) weergeven, uw diensten en producten tonen, uw nieuwsberichten importeren en uw recente activiteiten tonen.

Leestijd: 5 minuten

Deze week behandelen we hoe u een bedrijfspagina op Linkedin kunt plaatsen. Dit is de eerste stap naar een effectief middel waarmee u uw netwerk kunt uitbreiden. De andere stappen behandelen we in artikels die nog zullen volgen.


WAAROM EEN LINKEDIN BEDRIJFSPAGINA?

De mogelijkheden die Linkedin biedt zijn ideaal om uw zakelijke netwerk uit te breiden. U kunt uw aantal werknemers (die actief zijn op Linkedin) weergeven, uw diensten en producten tonen, uw nieuwsberichten importeren en uw recente activiteiten tonen.

WAT IS HET BEREIK VAN EEN LINKEDIN BEDRIJFSPAGINA?

Om hierachter te komen gaan we er vanuit dat u 20 werknemers op Linkedin heeft. Het gemiddelde aantal connecties op Linkedin is rond de 200. Dat betekent dus dat uw werknemers die met hun functie instellingen linken naar uw Linkedin pagina een bereik hebben van 4.000 professionals. Deze 4.000 professionals hebben een bereik van 800.000 professionals, enzovoorts.

Als u relevante en interessante informatie op uw Linkedin bedrijfspagina plaatst, zullen bezoekers uw berichten willen blijven volgen. Als een bezoeker uw pagina volgt wordt dit getoond aan al zijn connecties. Op deze manier breidt uw netwerk zich uit.

AANMAKEN VAN LINKEDIN BEDRIJFSPAGINA

Stap 1: Persoonlijk profiel
Net als bij Facebook moet u een persoonlijk profiel hebben voor u een Linkedin bedrijfspagina aan kan maken. Ga naar https://www.linkedin.com en klik op sign in. Volg de stappen en u kunt aan de slag.

Stap 2: Vul uw persoonlijk profiel
Bezoekers van uw Linkedin profiel zijn meer geïnteresseerd in uw bedrijf als uw persoonlijke profiel er ook goed uitziet. Vul uw persoonlijke profiel zo goed mogelijk met relevante informatie.

Stap 3: Add a company
Nu u een volledig ingevuld Linkedin profiel heeft kunt u een Linkedin bedrijfspagina aanmaken door de onderstaande stappen te volgen:

 1. Ga naar de pagina companies via de knop in de menubalk
 2. Klik rechtsboven (onder de zoekbalk) op add a company
 3. Vul uw bedrijfsnaam en e-mail adres in. Let op! Deze gegevens kunnen niet meer gewijzigd worden. Dit moet dus in een keer goed zijn. Uw e-mail adres moet een adres zijn dat aan een domeinnaam staat gekoppeld (bijv. goed: linkedin@Internetbureau AddVision.nl, fout: linkedin@gmail.com)
 4. Als u de gegevens correct hebt ingevuld dan krijgt u een link naar het aangegeven e-mailadres gestuurd. Door te klikken op deze link activeert u de bedrijfspagina.

Stap 4: Uw Linkedin bedrijfspagina vullen
De stappen die u moet volgen om uw bedrijfspagina te vullen met informatie zijn duidelijk aangegeven. Wat we wel verder uit willen lichten is de services optie en de blog optie.

SERVICES OP UW LINKEDIN BEDRIJFSPAGINA

Door uw services op uw Linkedin bedrijfspagina te zetten kunt u bezoekers van uw Linkedin bedrijvenpagina meer interesseren in uw bedrijf. Tevens is het goed voor de zoekmachine in Linkedin.

Volg het stappenplan products of services toe te voegen:

 1. Ga naar uw bedrijfspagina (via: uw persoonlijk profiel > companies > bedrijfsnaam)
 2. Klik op products/services naast de tab overview
 3. Klik op add a product of service
 4. Volg de stappen en geef zo veel mogelijk informatie

U heeft nu uw eerste product of service aangemaakt op uw Linkedin bedrijfspagina. Nu deze stappen zijn voltooid kunt u een voorpagina voor de products en services maken door de onderstaande stappen te volgen:

 1. Ga naar de tab products of services
 2. Vul de korte omschrijving in met informatie over wat het bedrijf doet
 3. Voeg een of meerdere banners (640x220 px) toe met een url naar de juiste pagina

UW BLOG TOEVOEGEN OP UW LINKEDIN BEDRIJFSPAGINA

Een bedrijfsblog aan uw Linkedin bedrijfspagina toevoegen is erg gemakkelijk maar wordt vaak vergeten. Een blog op uw Linkedin pagina zorgt voor directe relevante informatie waar de bezoeker door geïnteresseerd raakt. Volg de stappen om het blog toe te voegen:  

 1. Zoek de RSS url van uw bedrijfsblog
 2. Ga naar de bedrijfspagina en klik op admin tools > edit
 3. Vul onderaan de RSS url in en uw blog staat ingesteld

UW LINKEDIN BEDRIJFSPAGINA UITBESTEDEN?

Internetbureau AddVision kan ook het aanmaken, invullen en optimaliseren van uw Linkedin bedrijfspagina voor u uit handen nemen. De acties die wij uitvoeren zijn:

 • Linkedin bedrijfspagina aanmaken
 • Linkedin bedrijfspagina vullen met informatie
 • Banners voor u ontwerpen en plaatsen
 • Als er een blog aanwezig is koppelen we deze ook

De kosten van een Linkedin bedrijfspagina zijn € 231,- met aangeleverde teksten. Ook teksten uitbesteden is mogelijk. De extra kosten zijn dan € 115,-.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Neem direct contact op
Vrijblijvend, binnen 24 uur een idee van de kosten.