Blog

Laat je niet verrassen door nieuwe ontwikkelingen! Stilstaan is achteruitgaan. 
Wij houden je op de hoogte en bieden je inspiratie en tips voor meer resultaat.  

Berichten extensie Adwords

11-11-2016 door Edwin

Deel deze blog:

Kom je maar moeilijk in contact met potentiële klanten via Adwords? Dan moet je zeker deze Adwords extensie gebruiken! Een bezoeker kan je met 1 druk op de knop een bericht sturen.  

Direct contact met een SMS

De berichten extensie zorgt ervoor dat een mobiele bezoeker bij je advertentie in de zoekmachine direct een knop krijgt om een sms te sturen. Als hij hierop klikt, krijgt hij een compleet ingevulde sms die hij direct naar jou kan sturen.

De actie vanuit de potentiële klant is dus minimaal. Hij kan het regelen terwijl hij met een collega over jouw diensten staat te praten of in de rij staat in de supermarkt. 

Hoe werkt het?

Op het moment dat iemand op de advertentietekst met sms klikt, komt hij in de app op zijn telefoon terecht waarmee de sms’jes kunnen worden verstuurd. De tekst die bij hem verschijnt, kan jij zelf samenstellen. De kosten zijn hetzelfde als bij een klik op een advertentie.

Testfase loopt

Nieuwsgierig geworden? Wij ook, dus besloten we voor onszelf aan het testen te gaan. Het instellen was een kwestie van een paar velden invullen. Naast de tekst hebben we er een planning aan gehangen die loopt tussen 08:00 en 18:00 uur, zodat we na het ontvangen van een sms ook snel kunnen terugbellen. Vervolgens koppelden we de extensie aan de gewenste campagnes.

Berichten extensies Adwords

Zelf direct in contact staan met potentiële klanten

We zijn hier dus mee aan het testen en zijn erg benieuwd naar de uitkomsten. Benieuwd hoe de berichten extensie jouw bedrijf verder kan helpen? Wij helpen je graag op weg! Of lees snel verder over onze mogelijkheden met internet marketing.

 Haal meer uit jouw webshop met een product configurator
08-01-2021 Haal meer uit jouw webshop met een product configurator
 Vacature: Online Marketeer
02-12-2020 Vacature: Online Marketeer
 Verlies geen posities door de Google Page Experience update!
16-09-2020 Verlies geen posities door de Google Page Experience update!
Edwin
Edwin | Online Marketeer
De kracht van het internet benutten, daar help ik je graag mee! Om je webshop of website effectief in te zetten, ga ik voor je aan het werk met SEO, SEA en Social Media. Neem contact met mij op edwin@addvision.nl
Deel deze blog: