Blog

Laat je niet verrassen door nieuwe ontwikkelingen! Stilstaan is achteruitgaan. 
Wij houden je op de hoogte en bieden je inspiratie en tips voor meer resultaat.  

Scoren met je formulier!

30-06-2014

Deel deze blog:

Er zijn van die momenten dat je de kans hebt om te scoren: een vrije trap, hoekschop of penalty. Als je wereldkampioen wilt worden, dan moet het op zo’n moment gewoon gebeuren. Leroy Fer deed het in de wedstrijd tegen Chili prachtig voor en Klaas Jan Huntelaar schoot gisteren koelbloedig de 2-1 erin!

Als er één moment is waar uw webshop of website ‘gewoon’ moet scoren dan is dat wel bij uw formulier. De bezoeker staat op het punt om te doen wat u graag wilt dat hij doet. Het is nog maar een kwestie van inkoppen… Mis uw kans niet!

Scoor met deze drie spelregels   

  1. Doe een concrete belofte over de reactietermijn.
    Internetgebruikers zijn op zoek naar zekerheid en vertrouwen. Wees daarom duidelijk over wat iemand kan verwachten en vermeld hoe snel u reageert. Houd de reactietijd zo kort mogelijk, want uw concurrent is maar één klik van u verwijdert.
  2. Verwijder overbodige velden.
    w bezoekers willen hun zaken graag snel en eenvoudig regelen. Vraag daarom nooit meer gegevens dan u echt nodig heeft. Is een veld niet verplicht, neem het dan niet op. Hoe korter en eenvoudiger uw formulier, hoe beter.
  3. Check uw formulier op geschiktheid voor mobiel gebruik

    Het is de trend dat websites steeds meer op mobiele platforms bekeken worden. Thuis bezoeken mensen internet voornamelijk op hun telefoon of tablet. Als uw formulier dan niet goed functioneert, mist u een enorme kans.

Heeft u vragen? Schiet deze dan in per mail of telefoon. Ons team staat voor u klaar! 

P.S.:  Noem uw formulier géén formulier :). Benoem in de titel de reden van invullen, bijvoorbeeld: ‘Offerte aanvragen’, ‘Contact opnemen’ of ‘Product bestellen’.

 Haal meer uit jouw webshop met een product configurator
08-01-2021 Haal meer uit jouw webshop met een product configurator
 Vacature: Online Marketeer
02-12-2020 Vacature: Online Marketeer
 Verlies geen posities door de Google Page Experience update!
16-09-2020 Verlies geen posities door de Google Page Experience update!
Deel deze blog: