Internetbureau AddVision
Internetbureau AddVision
Stationspark 980
3364 DA Sliedrecht
0184 42 44 00 - info@addvision.nl
De top bereiken met internet? Wij gaan tot het uiterste!

 
search

Terugblik opening nieuw kantoorpand

Terugblik opening nieuw kantoorpand - Terugblik opening nieuw kantoorpand Terugblik opening nieuw kantoorpand - Terugblik opening nieuw kantoorpand
Geschreven door Jenny Westdijk op 13-06-2024 Na maandenlang voorbereiden was het vrijdag 31 mei zo ver, de opening van ons nieuwe kantoor aan het Stationspark in Sliedrecht.

Terugblik opening nieuw kantoorpand


Na maandenlang voorbereiden was het vrijdag 31 mei zo ver, de opening van ons nieuwe kantoor aan het Stationspark in Sliedrecht. Het moment om onze families, klanten en kennissen een kijkje in onze keuken te geven en om dit hoogtepunt samen met hen te vieren. Om vier uur was de barbecue op ons dakterras warm en stroomden de gasten binnen.

Terugblik opening nieuw kantoorpand - Intro opening nieuw kantoor
Terugblik opening nieuw kantoorpand - Intro opening nieuw kantoor

Proost!

Dirk trapte deze feestelijke gelegenheid af met een openingsspeech waarin hij o.a. collega’s bedankte voor hun trouwe inzet en klanten voor de fijne samenwerking. Een gezamenlijke toast op samen verder groeien (en daarvan genieten) sloot dit gedeelte af, waarna er tijd was om met elkaar te genieten van heerlijke hapjes van de barbecue en mooie gesprekken.

Terugblik opening nieuw kantoorpand - Proost!
Terugblik opening nieuw kantoorpand - Proost!

Ons nieuwe kantoorpand

Tijdens de opening hebben meer dan 100 gasten ons nieuwe kantoorpand bewonderd. Een aantal collega’s leidde hen op verzoek rond om alles te laten zien en hen te inspireren met de bewuste keuzes die we hebben gemaakt bij de inrichting van het kantoor.  Zo genieten we van nog meer groen, is de prachtige achterwand van akoestisch materiaal, is er meer ruimte voor ontspanning, zijn er veel meer overlegmogelijkheden en last but not least, kunnen we afwisselen tussen staand- en zittend werken. 

Terugblik opening nieuw kantoorpand - Ons nieuwe kantoorpand
Terugblik opening nieuw kantoorpand - Ons nieuwe kantoorpand

Terugblik opening nieuw kantoorpand - Foto's borrel
Terugblik opening nieuw kantoorpand - Foto's borrel

Onze nieuwe collega

Naast het ontdekken van ons nieuwe kantoorpand hadden de gasten ook de kans onze nieuwe collega te ontmoeten. Sinds 1 juni maakt Sedat deel uit van team AddVision als accountmanager. Hij komt over van A.B. Software & Consultancy waar hij veel ervaring heeft opgedaan met het stroomlijnen van processen, ondersteund met de software van Exact. 

Terugblik opening nieuw kantoorpand - Onze nieuwe collega
Terugblik opening nieuw kantoorpand - Onze nieuwe collega

Onze nieuwe branding

Tenslotte was er naast ons nieuwe pand en onze nieuwe collega, ook nog een nieuwe branding te onthullen! In ons nieuwe logo heeft o.a. het oude knaloranje plaatsgemaakt voor een heldere oranje kleur. Maar belangrijker is dat we opnieuw onder woorden hebben gebracht wat ons drijft. De kern? Wij dromen van een MKB dat sterk staat doordat het maximaal gebruik maakt van de kracht van internet. Hoe wij dit doen? Daarover lees je meer op de pagina Over ons.

Terugblik opening nieuw kantoorpand - Onze nieuwe branding

Tot slot


We kijken dankbaar terug op de feestelijke opening. Ben je benieuwd wat anderen over ons pand en de opening zeggen? Lees dan hier het artikel dat na de opening verscheen op de Online krant Sliedrecht24.nl.   

Wij voelen ons in ieder geval helemaal thuis op onze nieuwe plek en zijn vol energie aan het werk om internet aan het werk te zetten voor al onze klanten. Ook voor jou?