Blog

Laat je niet verrassen door nieuwe ontwikkelingen! Stilstaan is achteruitgaan. 
Wij houden je op de hoogte en bieden je inspiratie en tips voor meer resultaat.  

Tijd voor vakantie

21-07-2015 door Dirk

Deel deze blog:

Als we de vele caravans op de weg zien, de kinderen die tot laat buiten spelen en de rooksignalen van de barbecues in de buurt, dan kunnen we er niet onderuit: het is vakantietijd!

In verband met de vakantie zijn wij gesloten van 27 juli t/m 7 augustus. Natuurlijk zijn we voor noodgevallen wel bereikbaar. 

fijne vakantie

Zomerleestips

  • Een aantal van onze klanten is juist deze maand hard aan het werk voor een top omzet, maar de meesten van u hebben hopelijk wat meer tijd om eens een goed boek te lezen. Tip van ons: Verleiden op internet, auteur Aartjan van Erkel. 
  • Wilt u liever onderuit in uw stoel blijven zitten en (nog) niet teveel nadenken? Geniet dan van het beste promotiefilmpje van dit jaar: a book book

Nieuwe uitdagingen of ideeën?
Na de vakantie gaan we weer vol enthousiasme aan het werk om het maximale uit internet te halen voor onze klanten! Heeft u te maken met nieuwe uitdagingen, heeft u vernieuwende ideeën opgedaan of is het gewoon hoog tijd om weer eens goed over uw website of webshop door te praten? Laat het mij weten, dan plannen we na de vakantie een afspraak. 


Voor hen die er ook op uit gaan: een fijne vakantie!
Voor hen die de komende tijd hard aan het werk zijn: succes!

 Haal meer uit jouw webshop met een product configurator
08-01-2021 Haal meer uit jouw webshop met een product configurator
 Vacature: Online Marketeer
02-12-2020 Vacature: Online Marketeer
 Verlies geen posities door de Google Page Experience update!
16-09-2020 Verlies geen posities door de Google Page Experience update!
Dirk
Dirk | Eigenaar
Met elkaar het maximale uit internet halen, daar ga ik voor! Dat doe ik door een krachtige combinatie van strategie, marketing en automatisering. Neem contact met mij op dvv@addvision.nl Dirk van Vuren
Deel deze blog: