Blog

Laat je niet verrassen door nieuwe ontwikkelingen! Stilstaan is achteruitgaan. 
Wij houden je op de hoogte en bieden je inspiratie en tips voor meer resultaat.  

Veel grote webwinkels lek!

26-05-2015 door Dirk

Deel deze blog:

Tweederde van de honderd grootste Nederlandse webshops heeft de beveiliging van zijn website niet op orde. In 38 procent van de gevallen gaat het om een ernstig beveiligingslek! 

Dit blijkt uit een onderzoek van de Consumentenbond. Zij vroeg een beveiligingsbedrijf de veiligheid te bekijken van de 100 Nederlandse webwinkels met de grootste omzet. Weet u hoe veilig uw site is?   

website security

Uw webshop of website mogelijk ook kwetsbaar
We zijn allemaal op zoek naar 100% veiligheid, maar veiligheid is een continu proces en vereist controle. Nieuwe ontwikkelingen brengen nieuwe risico’s met zich mee. In het ergste geval kan iemand uw site overnemen of heeft hij toegang tot al uw klantgegevens. Wilt u weten of u een te hoog risico loopt? Vraag dan een security scan aan! 

Security scan
Om de veiligheid van een site te onderzoeken, maken wij gebruik van Web Application Scanning van Qualys, een internationaal gerenommeerd bedrijf dat o.a. werkt voor Microsoft. De scan zoekt nauwkeurig naar kwetsbaarheden aan de hand van de OWASP top 10. Dat is een overzicht van typen kwetsbaarheden die onder beveiligingsexperts worden gezien als het meest kritisch.

Als resultaat van de security scan krijgt u een rapport waarin eventuele kwetsbaarheden, hun impact en mogelijke oplossingen worden omschreven. 

30% korting op een scan
Neem de veiligheid van uw webshop of website serieus en kom in actie! Profiteer nu van 30% korting. Tot en met 2 juni betaalt u voor een security scan geen € 160,- maar €110,- 

 

 5 tips om je website toegankelijk te maken voor mensen met een beperking
02-12-2022 5 tips om je website toegankelijk te maken voor mensen met een beperking
 De kansen die responsieve zoekadvertenties jou bieden
10-11-2022 De kansen die responsieve zoekadvertenties jou bieden
 Waarom een website laten maken de beste keuze is voor elk bedrijf
27-09-2022 Waarom een website laten maken de beste keuze is voor elk bedrijf
Dirk
Dirk | Eigenaar
Met elkaar het maximale uit internet halen, daar ga ik voor! Dat doe ik door een krachtige combinatie van strategie, marketing en automatisering. Neem contact met mij op dvv@addvision.nl Dirk van Vuren
Deel deze blog: