Internetbureau AddVision
Internetbureau AddVision
Stationspark 980
3364 DA Sliedrecht
0184 42 44 00 - info@addvision.nl
De top bereiken met internet? Wij gaan tot het uiterste!

 
search

Webshop met 30.000 artikelen live!

Webshop met 30.000 artikelen live! - Blog Webshop met 30.000 artikelen live! - Blog
05-03-2013 In februari hebben wij de nieuwe webshop van Allwheels (www.allwheels.nl) gelanceerd. Dit is een webshop met 30.000 fietsen en fietsonderdelen. Twee keer zoveel artikelen als het gemiddelde assortiment van een Albert Heijn Wijkwinkel!

Leestijd: 5 minuten

In februari hebben wij de nieuwe webshop van Allwheels (www.allwheels.nl) gelanceerd. Dit is een webshop met 30.000 fietsen en fietsonderdelen. Twee keer zoveel  artikelen als het gemiddelde assortiment van een Albert Heijn wijkwinkel!


30.000 artikelen en toch nog snel

Zelfs deze webshop hebben wij snel weten te krijgen. Dit hebben we gerealiseerd door de webshop zo optimaal mogelijk op te bouwen. Snelheid is erg belangrijk voor de bezoeker. Uit onderzoek is gebleken dat webshop gebruikers per jaar ongeduldiger worden en doorklikken naar de concurrent wanneer ze te lang moeten wachten.

Gebaseerd op CCMS 9

De technische basis van de webshop is CCMS9. Dit is een sterke basis voor webshops die wij van de grond af hebben gebouwd. CCMS9 stelt ons in staat webshops te bouwen die goed vindbaar zijn, u makkelijk kunt beheren en die eindeloos modulair uitbreidbaar zijn.

Voorraad, prijs en content synchronisatie

De prijzen, voorraden en productomschrijvingen worden real-time gesynchroniseerd met de database van de leverancier. Deze synchronisatie hebben wij gerealiseerd door een in huis geschreven maatwerk koppeling.

Spaarkaart systeem

Het is belangrijk om van nieuwe klanten vaste klanten te maken. Daarom hebben we een spaarkaart ingebouwd. Bij elke € 25,- krijgt de klant een stempel. Wanneer iemand een volle kaart heeft, dan wordt er automatisch een mail gestuurd met een kortingscode ter waarde van € 25,-.

Populaire producten

Met 30.000 producten moet er goed over de usability nagedacht worden. Wij genereren automatisch de populaire producten per productgroep. Door deze populaire producten wordt het gemakkelijker voor de bezoeker om te kiezen en is de kans dat ze de webshop verlaten zonder te bestellen een stuk kleiner.

Geoptimaliseerd bestelproces

Het bestelproces is één van de belangrijkste processen op de webshop. Hier wordt al uw tijd en moeite beloond met een bestelling, of verlaat de bezoeker de webshop op het laatste moment door onzekerheid. Wij hebben het bestelproces zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Dit dankzij de mogelijkheid om in te loggen, automatisch gegevens aan te laten vullen en een glasheldere navigatie.

Uw webshop laten bouwen

Hebt u een geweldige nichemarkt gevonden waar u razend enthousiast over bent? Lees dan verder over een webshop laten bouwen.

Neem direct contact op
Vrijblijvend, binnen 24 uur een idee van de kosten.