Internetbureau AddVision
Internetbureau AddVision
Stationspark 980
3364 DA Sliedrecht
0184 42 44 00 - info@addvision.nl
De top bereiken met internet? Wij gaan tot het uiterste!

 
search

Zet websitebezoekers om in leads met IP Marketing

Zet websitebezoekers om in leads met IP Marketing - Blog Zet websitebezoekers om in leads met IP Marketing - Blog
Geschreven door Jenny op 01-05-2019 Altijd al willen weten welke bedrijven op jouw website hebben gekeken? Potentiële klanten? Concurrenten? Met IP Marketing is het mogelijk! Een overzicht van bedrijfsnamen, het zoekgedrag op je website en de contactgegevens. Het enige wat je nu nog moet doen is bellen en van deze bezoeker een nieuwe klant maken.

Leestijd: 5 minuten

Altijd al willen weten welke bedrijven op jouw website hebben gekeken? Potentiële klanten? Concurrenten? Met IP Marketing is het mogelijk! Een overzicht van bedrijfsnamen, het zoekgedrag op je website en de contactgegevens. Het enige wat je nu nog moet doen is bellen en van deze bezoeker een nieuwe klant maken. Nu hoor ik je denken: Is dit legaal? Ja.


Het IP-adres is 'the key'

Alle computers die het internet betreden hebben een IP-adres. Door middel van dit IP-adres, wat bestaat uit een reeks cijfers, kun je dus de websitebezoekers achterhalen. Volgens de wetgeving is het toegestaan om het IP-adres van zakelijke bezoekers in te zien, dit mag echter niet bij particuliere bezoekers. Hierdoor is het inzetten van IP Marketing alleen geschikt voor B2B webshops / websites.

IP Marketing met een leadgeneratie tool

De leadgeneratie software die wij aanbieden, biedt informatie over:

  • De bedrijfsgegevens, email-adressen en LinkedIn profielen
  • Welke pagina's de bedrijven hebben bezocht
  • Hoelang de bedrijven de pagina's hebben bezocht
  • De leadscore van de bedrijven

Naast de informatie die je met de software kunt verzamelen, is de data uit de tool gemakkelijk te exporteren.

Zet data om naar B2B leads

Vervolgens kun je aan de hand van de verzamelde data aan de slag met het scoren van meer B2B leads. Van koude klanten naar warme klanten. Dit kun je doen door contact op te nemen met de meest waardevolle bezoekers. Dankzij de leadgeneratie software heb je inzicht in welke pagina's ze hebben bezocht en weet je zo haarfijn in te spelen op hun interesses. Andere mogelijkheden zijn het inzetten van retargeting campagnes en het beter afstemmen van de website content op de bezoekers.

Meer B2B leads voor jouw bedrijf

Wil jij graag meer B2B leads scoren en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Neem direct contact op
Vrijblijvend, binnen 24 uur een idee van de kosten.