Basisfunctionaliteit CCMS

Naast vindbaar en flexibel is ons CCMS ook erg gebruiksvriendelijk.
Een kind kan de was doen, echt waar!

Onbeperkt nieuwe pagina’s aanmaken

Je kan de website uitbreiden met een onbeperkt aantal pagina’s. Wanneer je een pagina aanmaakt, kan je direct aangeven op welke zoektermen deze vindbaar dient te zijn in zoekmachines, zoals Google.

Uitgebreide tekst opmaakmogelijkheden

Het opmaken van een tekst is zeer eenvoudig. Het is vergelijkbaar met Microsoft Word. Je kan in de tekst het volgende gebruiken:Vet/ cursief/ onderstreept, verschillende lettergroottes en - kleuren, links naar andere websites en binnen je eigen website tabellen.

Direct afbeeldingen & downloads plaatsen

Naast tekst kan je ook afbeeldingen en downloads gebruiken in je pagina. Afbeeldingen worden direct geoptimaliseerd voor internet en je kunt ze slepen naar de gewenste plek op de pagina. Met de downloads kan je pdf’s en Word-documenten direct beschikbaar maken op je website.

Website (navigatie)structuur aanpassen

Binnen CCMS is de structuur van je website volledig vrij. Je kunt dus pagina's aanmaken op een onbeperkt aantal niveaus. Per pagina kan je met een druk op de knop aangeven of deze ook in het menu weergegeven moet worden.

Versiebeheer

Wanneer een pagina aangepast wordt, worden de laatste vijf versies van de pagina standaard door CCMS bewaard. Hiermee kan je eenvoudig een oudere versie van je pagina terugzetten.

Prullenbak

Alle verwijderde pagina’s worden automatisch zes maanden bewaard. Met een druk op de knop kunnen ze teruggeplaatst worden op de website.

Website instellingen beheren

Ook de globale instellingen van de website beheer je zelf. Een voorbeeld is het e-mailadres waar je de contactformulieren en dergelijke op afgeleverd wilt hebben.

Alle mogelijkheden van CCMS op een rij? Download onze factsheet CCMS 9. 
Of bekijk de verschillende modules

 

Samen de top bereiken?

Benieuwd welke online mogelijkheden wij zien voor jouw bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Vertel ons wat je doelen en wensen zijn. Wij zullen je verrassen met onze ideeën om van jouw site een succes te maken. 

Neem direct contact op

Altijd vrijblijvend en wij reageren binnen 24 uur!