Algemene modules

Een website gebaseerd op CCMS kan uitgebreid worden met een grote hoeveelheid modules.
De benodigde modules bepalen we in overleg op basis van je doel en doelgroep. 

Talen

Presenteer je website in meerdere talen. De verschillende talen kunnen bereikbaar gemaakt worden onder verschillende domeinnamen. Goed voor bezoekers, zij krijgen direct de site in de eigen taal. Daarnaast optimaal voor de vindbaarheid in zoekmachines.

Nieuws

Trigger bezoekers met actuele informatie. Je geeft zelf aan welke periode het nieuws op je website moet staan. Daarna wordt het automatisch verplaatst naar het archief. Eventueel kunnen de laatste drie nieuwsitems automatisch doorgeplaatst worden naar de homepage. Optioneel te koppelen met de e-mailing voor het volautomatisch periodiek informeren van geïnteresseerde personen.

Vacatures

Presenteer de verschillende vacatures eenvoudig op je website. Bezoekers kunnen direct solliciteren en hun cv meezenden. Besteed extra aandacht aan de vacatures door alle vacatures in een actieflash te tonen.

Fotostrip

Aan een pagina kunnen een onbeperkt aantal foto’s gekoppeld worden. Deze worden automatisch geschaald en weergegeven in een fotostrip. Wanneer een bezoeker klikt op een afbeelding krijgt deze een vergroting.

Zoekmachine

Bezoekers kunnen binnen je website zoeken. Het gebruik van de zoekmachine wordt geregistreerd, zodat je de website op basis van de resultaten kunt verbeteren.

 

Bekijk ook de andere modules:

Samen de top bereiken?

Benieuwd welke online mogelijkheden wij zien voor jouw bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Vertel ons wat je doelen en wensen zijn. Wij zullen je verrassen met onze ideeën om van jouw site een succes te maken. 

Neem direct contact op

Altijd vrijblijvend en wij reageren binnen 24 uur!