Producten

Een website gebaseerd op CCMS kan uitgebreid worden met een grote hoeveelheid modules,  
bijvoorbeeld productfiltering, het weergeven van acties en datakoppeling.

Basis

Toon een onbeperkt aantal producten, met een zelf te bepalen productstructuur. De module kan uitgebreid worden met een onbeperkt aantal extra templates. 'Lange' overzichten worden automatisch uitgerust met pagina-navigatie.

Productfiltering

Bied de klant de mogelijkheid om het assortiment te filteren op basis van zijn eigen voorkeuren. Dit kan doordat aan producten kenmerken (tags) kunnen worden gekoppeld. Een eenvoudige manier om de gebruikersbeleving van je klant te vergroten.

Merk-abc

Creëer een extra ingang voor de producten in je website. Goed voor zoekmachines en gemakkelijk voor bezoekers.

Accessoires

Koppel accessoires aan je producten zodat bezoekers getriggerd worden door te klikken naar andere delen van je assortiment.

Acties

Trigger bezoekers met acties. Producten in de actie worden opvallend weergegeven in het productoverzicht en automatisch weergegeven bij de productgroep acties. Eventueel kunnen de laatste acties automatisch doorgeplaatst worden naar de homepage.

Bundelacties

Creeër extra voordeel voor je bezoeker door producten te combineren tot een complete voordeelbundel. Geef aan uit welke producten de actie bestaat en wat de actieprijs is. CCMS presenteert de bundel en berekent het voordeel!

Sfeerfader

Breng acties extra onder de aandacht door deze bewegend te presenteren op je website. Dit kan op de homepage of in een speciaal gedeelte van elke pagina. Wijzigingen in de acties worden automatisch doorgevoerd.

Datakoppeling

Houd automatisch je productenpakket actueel (bijvoorbeeld voorraad en prijzen) op basis van de informatie uit je interne automatiseringspakket. Wij hebben onder andere ervaring met: Exact Globe, Unit4 Multivers, Microsoft Dynamics en Snelstart.

Headgenerator

Automatische generatie van beschrijvende gegevens van de productgroepen en producten voor optimale vindbaarheid in zoekmachines. Hierdoor zijn je pagina’s geoptimaliseerd zonder dat je er omkijken naar hebt.

 

Bekijk ook de andere modules:

Samen de top bereiken?

Benieuwd welke online mogelijkheden wij zien voor jouw bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Vertel ons wat je doelen en wensen zijn. Wij zullen je verrassen met onze ideeën om van jouw site een succes te maken. 

Neem direct contact op

Altijd vrijblijvend en wij reageren binnen 24 uur!