Waarom CCMS

Wij ontwikkelden het CCMS gericht op vindbaarheid en flexibiliteit.
Ook jouw website kan de top ermee bereiken! 

Uitgebreide functionaliteit

Afhankelijk van de doelstelling zal je website de bezoeker bepaalde mogelijkheden bieden. Om deze mogelijkheden beschikbaar te maken kan CCMS uitgebreid worden met zo’n 25 verschillende modules. Voorbeelden van modules zijn: producten, talen, projecten en e-mailing.

Hoge score in zoekmachines

Vindbaarheid in zoekmachines is een must voor bijna alle websites. CCMS is ontwikkeld om optimaal vindbaar te zijn in zoekmachines. Hierbij wordt niet slechts gefocust op je homepage, maar wordt er ook voor gezorgd dat vervolgpagina's goed vindbaar zijn, zoals producten. Hierdoor is je website op een groot aantal verschillende zoektermen goed vindbaar.

Vrijheid in vormgeving

Doordat in CCMS vormgeving en techniek van elkaar gescheiden zijn, legt het CCMS geen beperkingen op aan de vormgeving van je website. Zo kun je je in de vormgeving focussen op de bezoeker!

Meer dan een krachtig CCMS

Wij hebben alles in huis om je website te maken tot een succes! Zo kunnen we je ondersteunen bij het schrijven van teksten die scoren. We kunnen je adviseren in het selecteren van de juiste zoektermen om vindbaar op te willen zijn. En we kunnen je website periodiek checken op mogelijke verbeteringen, zodat het resultaat doorgroeit. Zo haal je met Internetbureau AddVision een partner in huis die met je meebouwt aan het maximale resultaat met internet!

Lees meer over Basisfunctionaliteit CCMS

Samen de top bereiken?

Benieuwd welke online mogelijkheden wij zien voor jouw bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Vertel ons wat je doelen en wensen zijn. Wij zullen je verrassen met onze ideeën om van jouw site een succes te maken. 

Neem direct contact op

Altijd vrijblijvend en wij reageren binnen 24 uur!