AFAS koppelingen voor webshops

Het dubbel bijhouden van je productenpakket is verspilde tijd. Handmatig orders inboeken in je administratie is echt uit de tijd. Met een AFAS koppeling bespaar je tijd en werk je efficiënter. 

Met een AFAS koppeling kan je verschillende data koppelen:

  1. Productdata van of naar AFAS
  2. Webshop orders naar AFAS
  3. Klantdata synchroniseren tussen webshop en AFAS
Prijsindicatie aanvragen

Vrijblijvend, binnen 24 uur een idee van de kosten

  • Webshop koppeling AFAS

"Dankzij de kennis van Internetbureau AddVision besparen we 0,5 fte met onze nieuwe koppeling en Exact Online. Ze zijn zeer betrokken!"

Dineke van Bommel - Bommels Conserven
Dineke van Bommel
AFAS koppelingen voor webshops

Productinformatie koppeling AFAS

Productinformatie beheer je het beste op één locatie. We denken met je mee of dit het beste in de webshop of in AFAS kan gebeuren. Afhankelijk daarvan ontwikkelen we een AFAS productkoppeling. Hierdoor kunnen producten op één plek beheerd worden. Afhankelijk van de keuze komen producten automatisch in de webshop of automatisch in AFAS. 

Orderkoppeling AFAS

Procesautomatisering is de toekomst. Met de orderkoppeling wordt een gedeelte van de orderafhandeling geautomatiseerd. Webshop orders worden automatisch ingeschoten in AFAS. 

Klantdata synchroniseren

Wanneer klanten hun gegevens wijzigen kan dat automatisch verwerkt worden in AFAS. Maar ook omgekeerd, wijzigingen in AFAS kunnen automatisch in de webshop verwerkt worden.

Maatwerk AFAS koppeling?

Door onze ervaring is maatwerk in AFAS koppelingen geen probleem. Onze programmeurs gaan de uitdaging graag aan! Naast de ontwikkeling zorgen we ook voor goede support.

Prijsindicatie aanvragen

Vrijblijvend, binnen 24 uur een idee van de kosten

Over Internetbureau AddVision

Team 14
Gevestigd in Sliedrecht
Opgericht in 1999
Succesverhalen van webshops met AFAS koppeling

Samen de top bereiken?

Benieuwd welke online mogelijkheden wij zien voor jouw bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Vertel ons wat je doelen en wensen zijn. Wij zullen je verrassen met onze ideeën om van jouw site een succes te maken. 

Neem direct contact op

Altijd vrijblijvend en wij reageren binnen 24 uur!