Exact online koppelingen voor websites

Het dubbel bijhouden van je productenpakket is verspilde tijd. Handmatig orders inboeken in je administratie is echt uit de tijd. Met een Exact online koppeling bespaar je tijd en werk je efficiënter. 

Met een Exact online koppeling kan je verschillende data koppelen:

  1. Productdata van of naar Exact online
  2. Webshop orders naar Exact online
  3. Klantdata synchroniseren tussen webshop en Exact online
Prijsindicatie aanvragen

Vrijblijvend, binnen 24 uur een idee van de kosten

  • Website koppeling Exact online

"Dankzij de kennis van Internetbureau AddVision besparen we 0,5 fte met onze nieuwe koppeling en Exact Online. Ze zijn zeer betrokken!"

Dineke van Bommel - Bommels Conserven
Dineke van Bommel
Exact online koppelingen voor websites

Productinformatie koppeling Exact online

Productinformatie beheer je het beste op één locatie. We denken met je mee of dit het beste in de webshop of in Exact online kan gebeuren. Afhankelijk daarvan ontwikkelen we een Exact online productkoppeling. Hierdoor kunnen producten op één plek beheerd worden. Afhankelijk van de keuze komen producten automatisch in de webshop of automatisch in Exact online. 

Orderkoppeling Exact online

Procesautomatisering is de toekomst. Met de orderkoppeling wordt een gedeelte van de orderafhandeling geautomatiseerd. Webshop orders worden automatisch ingeschoten in Exact online. 

Klantdata synchroniseren

Wanneer klanten hun gegevens wijzigen kan dat automatisch verwerkt worden in Exact online. Maar ook omgekeerd, wijzigingen in Exact online kunnen automatisch in de webshop verwerkt worden.

Maatwerk Exact online koppeling?

Door onze ervaring is maatwerk in Exact online koppelingen geen probleem. Onze programmeurs gaan de uitdaging graag aan! Naast de ontwikkeling zorgen we ook voor goede support.

Prijsindicatie aanvragen

Vrijblijvend, binnen 24 uur een idee van de kosten

Over Internetbureau AddVision

Team 13
Gevestigd in Sliedrecht
Opgericht in 1999
Succesverhalen van websites met Exact online

Samen de top bereiken?

Benieuwd welke online mogelijkheden wij zien voor jouw bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Vertel ons wat je doelen en wensen zijn. Wij zullen je verrassen met onze ideeën om van jouw site een succes te maken. 

Neem direct contact op

Altijd vrijblijvend en wij reageren binnen 24 uur!