Snelstart koppelingen voor webshops

Het dubbel bijhouden van je productenpakket is verspilde tijd. Handmatig orders inboeken in je administratie is echt uit de tijd. Met een Snelstart koppeling bespaar je tijd en werk je efficiënter. 

Met een Snelstart koppeling kan je verschillende data koppelen:

  1. Productdata van of naar Snelstart
  2. Webshop orders naar Snelstart
  3. Klantdata synchroniseren tussen webshop en Snelstart
Prijsindicatie aanvragen

Vrijblijvend, binnen 24 uur een idee van de kosten

  • Webshop koppeling Snelstart

"Dankzij de kennis van Internetbureau AddVision besparen we 0,5 fte met onze nieuwe koppeling en Exact Online. Ze zijn zeer betrokken!"

Dineke van Bommel - Bommels Conserven
Dineke van Bommel
Snelstart koppelingen voor webshops

Productinformatie koppeling Snelstart

Productinformatie beheer je het beste op één locatie. We denken met je mee of dit het beste in de webshop of in Snelstart kan gebeuren. Afhankelijk daarvan ontwikkelen we een Snelstart productkoppeling. Hierdoor kunnen producten op één plek beheerd worden. Afhankelijk van de keuze komen producten automatisch in de webshop of automatisch in Snelstart. 

Orderkoppeling Snelstart

Procesautomatisering is de toekomst. Met de orderkoppeling wordt een gedeelte van de orderafhandeling geautomatiseerd. Webshop orders worden automatisch ingeschoten in Snelstart. 

Klantdata synchroniseren

Wanneer klanten hun gegevens wijzigen kan dat automatisch verwerkt worden in Snelstart. Maar ook omgekeerd, wijzigingen in Snelstart kunnen automatisch in de webshop verwerkt worden.

Maatwerk Snelstart koppeling?

Door onze ervaring is maatwerk in Snelstart koppelingen geen probleem. Onze programmeurs gaan de uitdaging graag aan! Naast de ontwikkeling zorgen we ook voor goede support.

Prijsindicatie aanvragen

Vrijblijvend, binnen 24 uur een idee van de kosten

Over Internetbureau AddVision

Team 14
Gevestigd in Sliedrecht
Opgericht in 1999
Succesverhalen van webshops met Snelstart koppeling

Samen de top bereiken?

Benieuwd welke online mogelijkheden wij zien voor jouw bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Vertel ons wat je doelen en wensen zijn. Wij zullen je verrassen met onze ideeën om van jouw site een succes te maken. 

Neem direct contact op

Altijd vrijblijvend en wij reageren binnen 24 uur!