Twinfield koppelingen voor websites

Het dubbel bijhouden van je productenpakket is verspilde tijd. Handmatig orders inboeken in je administratie is echt uit de tijd. Met een Twinfield koppeling bespaar je tijd en werk je efficiënter. 

Met een Twinfield koppeling kan je verschillende data koppelen:

  1. Productdata van of naar Twinfield 
  2. Webshop orders naar Twinfield 
  3. Klantdata synchroniseren tussen webshop en Twinfield 
Prijsindicatie aanvragen

Vrijblijvend, binnen 24 uur een idee van de kosten

  • Website koppeling Twinfield

"Dankzij de kennis van Internetbureau AddVision besparen we 0,5 fte met onze nieuwe koppeling en Exact Online. Ze zijn zeer betrokken!"

Dineke van Bommel - Bommels Conserven
Dineke van Bommel
Twinfield koppelingen voor websites

Productinformatie koppeling Twinfield 

Productinformatie beheer je het beste op één locatie. We denken met je mee of dit het beste in de webshop of in Twinfield  kan gebeuren. Afhankelijk daarvan ontwikkelen we een Twinfield  productkoppeling. Hierdoor kunnen producten op één plek beheerd worden. Afhankelijk van de keuze komen producten automatisch in de webshop of automatisch in Twinfield . 

Orderkoppeling Twinfield 

Procesautomatisering is de toekomst. Met de orderkoppeling wordt een gedeelte van de orderafhandeling geautomatiseerd. Webshop orders worden automatisch ingeschoten in Twinfield . 

Klantdata synchroniseren

Wanneer klanten hun gegevens wijzigen kan dat automatisch verwerkt worden in Twinfield. Maar ook omgekeerd, wijzigingen in Twinfield kunnen automatisch in de webshop verwerkt worden.

Maatwerk Twinfield koppeling?

Door onze ervaring is maatwerk in Twinfield koppelingen geen probleem. Onze programmeurs gaan de uitdaging graag aan! Naast de ontwikkeling zorgen we ook voor goede support.

Prijsindicatie aanvragen

Vrijblijvend, binnen 24 uur een idee van de kosten

Over Internetbureau AddVision

Team 13
Gevestigd in Sliedrecht
Opgericht in 1999
Succesverhalen van websites met Twinfield koppeling

Samen de top bereiken?

Benieuwd welke online mogelijkheden wij zien voor jouw bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Vertel ons wat je doelen en wensen zijn. Wij zullen je verrassen met onze ideeën om van jouw site een succes te maken. 

Neem direct contact op

Altijd vrijblijvend en wij reageren binnen 24 uur!