Calculatie tool voor je website

Offertes op maat maken kost veel tijd en dan maar hopen dat ze doorgaan. Met onze calculatie tool help je de klant aan het perfecte product en heb je geen omkijken meer naar het maken van offertes. 

Met een calculatie tool bespaar je veel tijd:

  1. Offerte op maat op basis van wensen klant
  2. Direct in de mail; gepersonaliseerde mail met offerte wordt direct verstuurd.
  3. Koppelbaar met betalingssysteem, na calculatie rekent klant direct af
Prijsindicatie aanvragen

Vrijblijvend, binnen 24 uur een idee van de kosten

"Internetbureau AddVision gaat verder dan de bouw van de website. Ze denken ook mee in vindbaarheid en visie van een website. "

Dennis de Groot - Baars Verzekeringen
Dennis de Groot
Calculatie tool voor je website

Weet bezoekers te overtuigen

Bezoekers op je website haken af op moment dat ze niet binnen 10 seconden kunnen vinden wat ze zochten. Met onze calculatietools is het mogelijk om de bezoeker zijn eigen product samen te stellen. Voldoe aan de wens van de bezoeker en maak ze tot klant. 

Van calculatie naar betaling

Het is mogelijk om vanuit de calculatie de bezoekers het samengestelde product direct te laten betalen. Door de calculatie te koppelen met een betalingssysteem zijn offertes verleden tijd. Liever toch een offerte versturen? Geen probleem. Zodra de bezoeker klikt op verzenden, versturen we een e-mail met de maatwerk offerte.

Zelf een calculatietool?

Benieuwd of we ook voor jou een calculatietool kunnen maken? Onze programmeurs gaan de uitdaging graag aan. Naast de ontwikkeling zorgen we ook voor goede support.

Prijsindicatie aanvragen

Vrijblijvend, binnen 24 uur een idee van de kosten

Over Internetbureau AddVision

Team 13
Gevestigd in Sliedrecht
Opgericht in 1999
Succesverhalen van websites met Calculatie tools

Samen de top bereiken?

Benieuwd welke online mogelijkheden wij zien voor jouw bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Vertel ons wat je doelen en wensen zijn. Wij zullen je verrassen met onze ideeën om van jouw site een succes te maken. 

Neem direct contact op

Altijd vrijblijvend en wij reageren binnen 24 uur!