B2B website used equipment

Blijft je used equipment op de planken liggen? Meer prijs- of offerte aanvragen ontvangen? Wij bouwen je B2B website met used equipment tot je beste verkoper.

Door eerdere projecten zijn we al succesvol gebleken in het opzetten van B2B websites die gebruikte items verkopen. Onze websites zijn gericht op resultaat en voldoen daarom aan de belangrijkste eisen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om met verschillende software pakketten te koppelen. Wij hebben de volgende uitgangspunten:

  1. Alles is mogelijk: Techniek kent geen onmogelijkheden.
  2. Automatisering: We stemmen af op interne processen.
  3. Koppelingen: Koppelen kan met diverse systemen.
  4. Goed advies: Met onze marketingfocus denken we mee.  
  5. Alles draait om resultaat: Bespaar kosten, creëer omzet.

 

Prijsindicatie aanvragen

Vrijblijvend, binnen 24 uur een idee van de kosten

  • Koppeling Exact online
  • Koppeling Twinfield
  • Koppeling Snelstart
  • Koppeling Unit4
  • Koppeling AFAS
Weet wat er te kiezen is Meer dan 75 mogelijke functionaliteiten voor je webshop.
Mis er geen! Download ons overzicht.

 
Download
 
 
Het downloaden is gratis en vrijblijvend
Tip: Met een ingevulde checklist heb je in no time een prijsindicatie.
B2B website used equipment

 

Geautomatiseerde e-mailingcampagnes

Het op de hoogte houden van je vaste klantenkring kost vaak veel werk en tijd. Dit kan makkelijker. Onlangs realiseerden we voor Pool Trading een automatische e-mailcampagne. Klanten en website-inschrijvingen ontvangen automatisch elke week een mail met het nieuwe aanbod. In hun persoonlijke voorkeuren kunnen zij aangeven waarin ze geïnteresseerd zijn. Op basis daarvan wordt de inhoud van de mail automatisch aangepast. Meer weten over deze functionaliteit? Lees dan snel verder over automatische e-mails.

Vindbaarheid

Zonder bezoekers op uw website gebeurt er niks. Onze website zijn zo gebouwd dat u gemakkelijk op de juiste momenten en juiste manier naar voren komt in Google. Hierin spelen wij graag een ondersteunende rol om zo het meeste uit je bezoek te halen. Bij de bouw staan we gezamenlijk stil bij de belangrijkste zoektermen om de website zo effectief mogelijk in te zetten.

Onbegrensde mogelijkheden

De mogelijkheden op het internet worden steeds groter. Onze programmeurs leveren graag maatwerk om zo alle mogelijkheden te benutten. Je kunt het niet zo gek bedenken of wij kunnen het bouwen.

Prijsindicatie aanvragen

Vrijblijvend, binnen 24 uur een idee van de kosten

"Dankzij onze nieuwe website en e-mailmarketing lopen wij voor op de markt! Internetbureau AddVision bouwt niet alleen, ze denkt ook creatief mee in het hele proces."

- Pool Trading B.V.

Over Internetbureau AddVision

Team 13
Gevestigd in Sliedrecht
Opgericht in 1999

Samen de top bereiken?

Benieuwd welke online mogelijkheden wij zien voor jouw bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Vertel ons wat je doelen en wensen zijn. Wij zullen je verrassen met onze ideeën om van jouw site een succes te maken. 

Neem direct contact op

Altijd vrijblijvend en wij reageren binnen 24 uur!