Professionele webshop laten bouwen

46% van de webshops stopt in 2 jaar. Toch groeide de omzet naar 13 miljard.
Wij zorgen dat jouw webshop het succes van je bedrijf versterkt.

Wil je een professionele webshop laten bouwen? Wij bouwen professionele webshops gefocust op meer omzet. Samen gaan we de strijd aan met heftige concurrentie, kritische klanten, het economisch klimaat en hackers die je systeem willen misbruiken.

Webshops laten bouwen met:

Webshop bouw, marketing en optimalisatie

Wij bieden een compleet pakket van bouw, marketing en optimalisatie. Deze diensten dienen ervoor om je potentiële klanten beter te bereiken, te interesseren en te converteren (van bezoeker naar klant). Zo ontvangt je meer bezoekers die je bedrijf en producten meer waarderen en zo meer bestellen. Onze specaliciteit? B2B webshops, lees snel verder over onze B2B webshops.

Prijsindicatie aanvragen 

Vrijblijvend, binnen 24 uur een idee van de kosten

 

Procesaanpak webshop laten bouwen

Een project is een webshop bouwen, een proces is meer geld verdienen uit het internet. Wij hebben onze dienstverlening zo ingericht dat we processen uitvoeren. Bekijk hieronder de verschillende onderdelen van de procesaanpak:

  

 

Prijsindicatie aanvragen

Vrijblijvend, binnen 24 uur een idee van de kosten

Onbegrensde mogelijkheden

Laat je verrassen door alle mogelijkheden die onze techniek biedt voor jou en je klanten. 

Natuurlijk zorgen we voor standaard zaken als uitgebreide betaalmogelijkheden en een koppeling met je administratieve software. Daarnaast bieden we allerlei slimme functionaliteiten waarmee je het leven van je klant nét wat makkelijker kunt maken. Maatwerk webshop nodig? Onze programmeurs houden van een mooie uitdaging!

Altijd je klanten centraal

The winner takes it all, zeker in webshop-land. Wat is hiervoor nodig? 

Alles draait om de beste deal. Met elkaar brengen we je klanten en hun koopproces in kaart, zodat we in hun huid kunnen kruipen. We zoeken naar klantvoordeel met oog voor het resultaat van jouw onderneming. Er moet tenslotte wel verdiend worden. Met een maatwerk webshop kunnen we aanpassingen doen voor uw doelgroep en bedrijf.

"Dankzij de kennis van Internetbureau AddVision besparen we 0,5 fte met onze nieuwe koppeling en Exact Online. Ze zijn zeer betrokken!"

Dineke van Bommel - Bommels Conserven
Dineke van Bommel

Goedkoop veel bezoek

Wist je dat een betaalde bezoeker al snel € 0,80 kost? Verdien je nog als je € 80,- per order moet betalen aan Google?

Het is van essentieel belang dat je bezoek zo goedkoop mogelijk inkoopt. Daarom zijn onze maatwerk webshops goed vindbaar en bieden we extra ondersteuning om organisch bezoek te trekken. Deze bezoekers zijn 'gratis'. Ook bieden wij koppelingen met media als Beslist.nl, Google Shopping, Vergelijken.nl en Marktplaats.nl. Op deze media zijn bezoekers vaak goedkoper dan via Google Adwords.

Klanten vaker laten kopen

Een terugkerende klant is bijna gratis, terwijl een nieuwe klant marketingbudget kost.

Je adverteert in Google voor € 0,80 per bezoeker. 2% van de nieuwe bezoekers doet een bestelling. De kosten per nieuwe klant zijn dan € 40,-. Wanneer je die klant kunt overtuigen nog twee keer bij te bestellen, dan verlaag je de kosten per order van € 40,- naar € 13,-. Dat is een besparing van 66%. Onze webshops bieden daarom de mogelijkheden om klanten aan je te binden. Bijvoorbeeld door gepersonaliseerde mailings, loyaliteitssystemen en functionaliteit waarmee je eenvoudig herhaalbestellingen kunt doen. 

B2B webshops

Maak het je klanten makkelijk met o.a. login met klantspecifieke prijzen,
voorraadinformatie en systemen om snel te kunnen ordenen. 
Lees meer over B2B webshops

Samen de top bereiken?

Benieuwd welke online mogelijkheden wij zien voor jouw bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Vertel ons wat je doelen en wensen zijn. Wij zullen je verrassen met onze ideeën om van jouw site een succes te maken. 

Neem direct contact op

Altijd vrijblijvend en wij reageren binnen 24 uur!