Procesaanpak

Een webshop bouwen is complex. Hoe houd je overzicht en grip op het proces?  
Wij werken met een duidelijke procesaanpak en een persoonlijk projectmanager. 

Wij bouwen samen met jou de beste webshop! Door je klanten te leren kennen en te weten waar ze gevoelig voor zijn maken we een webshop waar je klanten blij van worden.

Persoonlijke projectmanager

Wanneer wij aan de slag gaan met je webshop krijg je een persoonlijke projectmanager toegewezen. Deze mag je altijd bellen met je vragen. Om het traject overzichtelijk te houden hebben wij het ingedeeld in 6 stappen:

Procesaanpak Webshop ontwikkeling

1. Fundament - de solide basis
Misschien wel de leukste fase in het hele traject. In deze fase verdiepen we ons in jouw bedrijf. Met elkaar bepalen we hoe we je webshop zo kunnen opbouwen dat hij je bezoekers zo aanspreekt dat ze bestellen!

2. Design - uitstraling die verkoopt
De ideeën krijgen vorm. Op basis van de verzamelde informatie en ideeën gaan we voorstellen maken. Door de verschillende meningen kunnen we het webshop design steeds verder perfectioneren, net zo lang totdat iedereen enthousiast is.

3. Techniek - snel en goed voor de vindbaarheid
Na het design gaan we de techniek inbouwen. De kwaliteit van de techniek is van groot belang. Een groot deel van de snelheid, vindbaarheid en gebruikersgemak zijn ervan afhankelijk. Het inbouwen van de techniek wordt gedaan door onze ontwikkelaars die full-time bij ons in dienst zijn.

"Goede techniek is essentieel voor de vindbaarheid van je website."
 Leonard van 't Wout - Internet Marketeer - @Internetbureau AddVision

4. Inrichting - uitgebreide ondersteuning
Voordat je aan de slag gaat met de inrichting krijg je een uitgebreide training. We bespreken hoe je de webshop kunt onderhouden, pagina's op kunt maken en de pagina's kunt optimaliseren voor Google. Voor vragen kan je 24/7 een melding inschieten in het supportsysteem en door de weeks altijd even bellen met je projectleider.

Inrichting uitbesteden? Wij richten complete webshops in met verleidelijke teksten geoptimaliseerd voor Google.

5. De lancering - dat is een feestje waard
Het opzetten van een webshop kost veel tijd en energie. Tijdens de lancering gaan we dan ook even rustig achterover zitten en vieren we het moment!

6. En nu doorstomen
Tijd om aan de slag te gaan met de Webshop Vindbaarheid en Webshop Optimalisatie!

Lees verder over ons Webshop design »

Samen de top bereiken?

Benieuwd welke online mogelijkheden wij zien voor jouw bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Vertel ons wat je doelen en wensen zijn. Wij zullen je verrassen met onze ideeën om van jouw site een succes te maken. 

Neem direct contact op

Altijd vrijblijvend en wij reageren binnen 24 uur!