Webshop optimalisatie

Op internet verandert alles vaak, veel en snel. Je webshop kan niet achterblijven!
Na de bouw blijven wij met webshop optimalisatie werken aan meer resultaat. 

Hoeveel bezoekers heb je nodig om één bestelling te scoren? Hoe groot zijn die bestellingen? Komen klanten later terug om nog een bestelling te doen? Allemaal vragen die gaan over de effectiviteit van je webshop. Hoe effectiever de webshop, hoe meer je verdient aan elke bezoeker. 

Omzet komt niet aanwaaien

46% van de webshops stopt in 2 jaar! Met webshop optimalisatie zorgen wij ervoor dat je bij die andere 54% hoort. Door ontwikkelingen en trends op je webshop goed in de gaten te houden vormen wij knelpunten direct om naar kansen. Het resultaat? Een gestaag groeiende omzet.

Omzet ontwikkeling www.kampeertoko.nl 2011 - 2012
Webshop optimalisatie omzet

Een greep uit de acties die we bij Kampeertoko hebben uitgevoerd:

  • Het € verwijderd voor een goedkopere uitstraling
  • Onafhankelijke klantenwaardering toegevoegd
  • Nieuwe acties inclusief mailing aangemaakt
  • Populairste product toegevoegd
  • Tip van de kampeerders van Kampeertoko
  • Volgorde producten en productgroepen gewijzigd

Het bekende "meten is weten"

Wij optimaliseren je webshop op basis van statistieken. De medewerkers die je statistieken uitlezen zijn Analytics Certified Professionals (gecertificeerd door Google). Dit houdt in dat ze het meetprogramma dusdanig goed kennen dat ze het maximale eruit kunnen halen.
 Google Analytics Qualified

Ook voor bestaande webshops

Heb je een webshop laten bouwen bij een andere partij, maar ben je niet tevreden over de resultaten? Met jouw webshop als basis gaan wij actief meer bestellingen genereren. Zo voorkom je dat je nogmaals moet investeren in een webshop.

Samen de top bereiken?

Benieuwd welke online mogelijkheden wij zien voor jouw bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Vertel ons wat je doelen en wensen zijn. Wij zullen je verrassen met onze ideeën om van jouw site een succes te maken. 

Neem direct contact op

Altijd vrijblijvend en wij reageren binnen 24 uur!