SEO voor webshops

SEO voor webshops is een vak apart. Kennis en ervaring zijn onmisbaar.
Onze internet marketeers weten als de beste welke zoektermen geld opleveren. 

SEO voor Webshops is een vak apart. Het gaan namelijk niet alleen om het bereiken van een top positie. SEO voor webshops gaat om het bereiken van top posities op zoektermen die verkopen opleveren.

Definitie van SEO: Search Engine Optimalisation, het aanpassen van een webshop zodat deze beter bezocht kan worden door zoekrobots en hierdoor beter vindbaar wordt.

Echt geïnteresseerd bezoek

Door een uitgebreide zoekwoorden analyse selecteren we de zoekwoorden waar je op kunt scoren door middel van SEO voor webshops. Hierin beginnen we met een long list van vele zoektermen en gaan we stuk voor stuk afstrepen welke niet interessant is. Zo komen we op zoektermen die geld opleveren.

Fase van het beslissingsproces

Wanneer een bezoeker een specifiekere term gebruikt, zijn ze vaak al verder gevorderd in het beslissingsproces en is de kans dat ze een product bestellen een stuk groter. Door hier rekening mee te houden tijdens het selecteren van de zoektermen is het rendement van onze SEO voor webshops een stuk hoger.

Link Building

Een onderdeel van de SEO voor webshops is Link Buidling. Link Building heeft grote invloed op je vindbaarheid. Om te snappen waarom dit zo is moet je de filosofie van Google snappen.

Google wil ervoor zorgen dat gebruikers kwalitatief hoogwaardige pagina's vindt. Een manier om te bepalen wanneer een pagina kwalitatief hoogwaardig is, is door ernaar te kijken hoevaak de pagina wordt gedeeld. Een link op een pagina ziet Google als het delen van een pagina en voegt dus waarde toe aan je vindbaarheid.

 

 

Samen de top bereiken?

Benieuwd welke online mogelijkheden wij zien voor jouw bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Vertel ons wat je doelen en wensen zijn. Wij zullen je verrassen met onze ideeën om van jouw site een succes te maken. 

Neem direct contact op

Altijd vrijblijvend en wij reageren binnen 24 uur!