Webshop met koppeling

Veel tijd kwijt aan orders of offertes opmaken?
Maak van je website een succes met de juiste koppeling. 

Het succes van een webshop gaat verder dan veel bezoek en orders. Een efficiënte orderafhandeling is minstens zo belangrijk. De juiste automatisering met een goede koppeling kan veel tijd besparen. Tijd die je vervolgens effectief in kan gaan zetten.

Gemak voor jou én de klant

Door automatisering met koppeling proberen we het zaken doen net even makkelijker te maken. Voor jou én de klant. Laat je verrassen door de mogelijkheden die onze techniek biedt. Onze programmeurs houden van een mooie uitdaging!

Procesautomatisering via internet is de toekomst

De sleutel voor een succesvolle webshop is het optimaliseren van processen. Bijvoorbeeld door een koppeling met een ERP pakket. Hiermee kan je volautomatisch producten laten synchroniseren en orders verwerken in je ERP pakket.

Zet je concurrentie op achterstand

We zien bij bedrijven die een koppeling aangaan dat de website steeds meer centraal komt te staan in het bedrijf. De website vervult een duidelijke functie en trekt ook serieuze klanten aan. Door de juiste koppelingen te integreren kan je een serieus concurrentievoordeel creëren. Zet je concurrentie hiermee op achterstand.

Prijsindicatie aanvragen

Vrijblijvend, binnen 24 uur een idee van de kosten

Gerealiseerde koppelingen

    • Koppeling Exact online
    • Koppeling Twinfield
    • Koppeling Snelstart
    • Koppeling Unit4
    • Koppeling AFAS
Weet wat er te kiezen is Meer dan 75 mogelijke functionaliteiten voor je webshop.
Mis er geen! Download ons overzicht.

 
Download
 
 
Het downloaden is gratis en vrijblijvend
Tip: Met een ingevulde checklist heb je in no time een prijsindicatie.
Webshop met koppeling

Steeds meer koppeling mogelijkheden

Er zijn steeds meer koppeling mogelijkheden. Steeds meer softwarepakketten en organisaties stellen hun database (deels) beschikbaar om te koppelen. Onlangs realiseerden we nog een website met koppeling naar NTK (Nationale Theater Kassa). Waar de klant vroeger al hun voorstellingen handmatig moest aanmaken, gebeurt dit nu volledig geautomatiseerd. De klant kan zich vervolgens focussen op de marketing van de voorstellingen.

Maatwerk is geen probleem

Door onze ervaring is maatwerk voor koppelingen geen probleem. Onze programmeurs gaan de uitdaging graag aan! Naast de ontwikkeling zorgen we ook voor goede support.

Prijsindicatie aanvragen

Vrijblijvend, binnen 24 uur een idee van de kosten

"Dankzij de kennis van Internetbureau AddVision besparen we 0,5 fte met onze nieuwe koppeling en Exact Online. Ze zijn zeer betrokken!"

Dineke van Bommel - Bommels Conserven
Dineke van Bommel

Over Internetbureau AddVision

Team 13
Gevestigd in Sliedrecht
Opgericht in 1999
Gerealiseerde webshops met koppeling

Samen de top bereiken?

Benieuwd welke online mogelijkheden wij zien voor jouw bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Vertel ons wat je doelen en wensen zijn. Wij zullen je verrassen met onze ideeën om van jouw site een succes te maken. 

Neem direct contact op

Altijd vrijblijvend en wij reageren binnen 24 uur!