Webshop voor Groothandel

Ben je veel tijd kwijt aan het verwerken van orders en up-to-date houden van de voorraad? Stroomlijn je groothandelprocessen met een webshop. 

Bij groothandels kost het bijhouden van orders en de voorraad vaak veel tijd. Door een webshop in te zetten bespaar je als groothandel veel kosten en creëer je meer omzet. Om dit te faciliteren hanteren wij de volgende uitgangspunten:

  1. Automatisering: We stemmen af op interne processen.
  2. Koppelingen: Koppelen kan met diverse systemen.
  3. Goed advies: Met onze marketingfocus denken we mee.
  4. Alles is mogelijk: De techniek kent geen onmogelijkheden.
  5. Goed vindbaar: Zonder bezoekers op je webshop verkoop je niets
Prijsindicatie aanvragen

Vrijblijvend, binnen 24 uur een idee van de kostenWeet wat er te kiezen is Meer dan 75 mogelijke functionaliteiten voor je webshop.
Mis er geen! Download ons overzicht.

 
Download
 
 
Het downloaden is gratis en vrijblijvend
Tip: Met een ingevulde checklist heb je in no time een prijsindicatie.
Webshop voor Groothandel

Besparen door slimme koppelingen

Vaak zijn er kansen om taken volledig te automatiseren. Door slimme automatisering kan een groothandel webshop net zo goed werk verrichten als een verkoper. Hierdoor bespaar je eenvoudig op personeelskosten. Zo kan je groeien zonder extra personeel aan te nemen. Het is belangrijk dat je werknemers optimaal ondersteund worden om hun werk goed te doen. Dit kan vaak bereikt worden door het gebruik van koppelingen met andere systemen. Bekijk hier de mogelijkheden voor webshop koppelingen.

Loyaliteit belonen

De kracht van een groothandel zit hem in de terugkerende klanten. In de webshop kunnen we eenvoudig afgeschermde omgevingen creëren waar persoonlijke aanbiedingen en prijzen opgemaakt kunnen worden per klant. Op deze manier kunnen loyale klanten beloont worden met extra interessante prijzen.

Vindbaarheid

Als groothandel heb je vaak te maken met veel productcategorieën en producten. Onze webshops zijn in staat om snel goede resultaten te behalen in Google. Om deze resultaten een extra boost te geven kan je ook gebruik maken van onze expertise op het gebied van internet marketing.

Maatwerk

Valt één van de wensen niet binnen onze mogelijkheden? Wij zijn ervaren in het ontwikkelen van maatwerk. Of het nu gaat om een nieuwe module of een nieuwe koppeling, de mogelijkheden zijn onbegrensd. Wij bespreken graag jullie wens en gaan samen voor een ijzersterk resultaat.

Prijsindicatie aanvragen

Vrijblijvend, binnen 24 uur een idee van de kosten

Over Internetbureau AddVision

Team 13
Gevestigd in Sliedrecht
Opgericht in 1999
Succesverhalen Webshop voor Groothandel

Samen de top bereiken?

Benieuwd welke online mogelijkheden wij zien voor jouw bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Vertel ons wat je doelen en wensen zijn. Wij zullen je verrassen met onze ideeën om van jouw site een succes te maken. 

Neem direct contact op

Altijd vrijblijvend en wij reageren binnen 24 uur!