Internet Marketing

95% van je doelgroep gebruikt Google, 90% mailt en 54% zit op Facebook.
Bereik jij ze daar? Wij wel met onze internet marketing!    

Wij bieden een totaaloplossing voor online marketing. SEO, SEA, e-mailmarketing, A/B testen, Social Media, remarketing en meer. We denken strategisch en creatief. Onze marketing specialisten: 

  1. zijn Google specialist
  2. besteden meer dan € 60.000 per kwartaal aan Google Ads (voorheen AdWords)
  3. hebben top-posities gehaald op hoogvolume zoektermen als Stoffen, IP Camera, Smartboard
Prijsindicatie aanvragen

Vrijblijvend, binnen 24 uur een idee van de kosten

google-partner-internetbureau-addvision.jpg

Zoekmachine optimalisatie

Een top-positie in Google levert geld op. Direct in het eerste kwartaal hebben we 71% meer Google bezoek gerealiseerd voor Baden+. Wil jij ook top-posities?

Voor veel ondernemingen is een top-positie een mythe. Veel geïnvesteerd en nog niet eens op de eerste pagina. Dankzij onze complete aanpak kunnen wij echter wél resultaat boeken.

Veel aanbieders doen of tekstuele optimalisatie of LinkBuilding of technische optimalisatie. Wij bieden een integrale SEO aanpak waarin de verschillende disciplines met elkaar samenwerken.

Google Ads optimalisatie (voorheen AdWords)

Google Ads (voorheen Adwords) biedt de kans om snel resultaat te genereren. In één jaar hebben we het rendement van Epine met 129% doen laten groeien.

Google Ads is een duur medium om bezoek te trekken. Winst maken op een Google Ads klik is daarom niet makkelijk. Wij boeken winst voor onze klanten door continu te focussen op de kwaliteit van de bezoekers. Hoe beter de bezoeker hoe sneller deze koopt.

Door slim gebruik te maken campagne-automatisering en de laatste nieuwe snufjes van het Adsprogramma kunnen we scherper zijn dan je concurrent.

"Je kan iedereen bellen voor SEO, maar bij Internetbureau AddVision denken ze verder dan hun opdracht. Er zit visie achter hun acties, ze zijn hands-on en je ziet snel resultaat."

Johan van Wijngaarden - Rocks 'n Rivers
Johan van Wijngaarden

E-mailmarketing

Een zeer effectieve manier voor het (her)activeren van je klanten is e-mailmarketing. Voor de Stoffenkraam realiseerden we in een kwartaal maar liefst 175 extra orders tegen €23,- kosten.

De potentie van e-mailmarketing is groot. Door het her-activeren van je klantenbestand kun je de marketingkosten per verkoop halveren.

Bij e-mailmarketing zijn personalisatie, relevantie en automatisering de succesfactoren. Wij stippelen de e-mailmarketing strategie uit waarmee je dit kan realiseren. Ook bieden wij de programma's om je hele e-mailmarketing traject te automatiseren.

A/B testen

Maak stappen met kleine wijzigingen. Bij De Haan hebben we 252% meer conversie gerealiseerd door het wijzigen van 1 zin.

 Noem drie grote webshops in Nederland. Bol.com, Coolblue, Wehkamp? Gegarandeerd dat je regelmatig ongemerkt meedoet aan een A/B test. Wat jij ziet is net iets anders als wat een ander ziet. Door te kijken hoe jij en andere bezoekers daarop reageren kunnen ze de webshop morgen weer net wat beter maken.

Meer resultaat met de beste tools in business

  • google analytics
  • google adwords
  • google webmastertools
  • moz
  • copernica partner

Samen de top bereiken?

Benieuwd welke online mogelijkheden wij zien voor jouw bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Vertel ons wat je doelen en wensen zijn. Wij zullen je verrassen met onze ideeën om van jouw site een succes te maken. 

Neem direct contact op

Altijd vrijblijvend en wij reageren binnen 24 uur!