Adverteren in Google

Adwords is een duur medium. Zorg dat het de kosten waard is! Onze professionals
halen winst uit een Adwords klik door te focussen op de kwaliteit van de bezoekers.

Uiterst flexibel adverteren op interessante zoektermen? Direct zoekwoorden toevoegen, advertenties aanpassen en budgetten bepalen? Google Adwords biedt bedrijven vele kansen om meer omzet uit het internet te halen. Ook jij kunt profiteren!

Echt geïnteresseerde bezoekers

Door de bezoekers nauwlettend in de gaten te houden hebben we inzicht in welke zoekwoorden wel, en welke niet goed presteren. Hier sturen we op aan, zodat de kwaliteit van de bezoekers zo goed mogelijk zal zijn.

Professionals van Internetbureau AddVision

De medewerkers van Internetbureau AddVision zijn opgeleid tot Google Adwords professionals. Om Google Adwords professional te worden moet je een examen afleggen dat wordt aangeleverd door Google zelf. We mogen met trots het ”Google Adwords Certified Partner” logo op onze website tonen.

Rendabeler adverteren

In de examens van Google staat het rendabel maken van een Adwords campagne centraal. Onze medewerkers zijn dus opgeleid om zoveel mogelijk geld voor onze klanten te verdienen. 

Continu inzicht in de resultaten

Je hebt, net als onze professionals, volledige toegang tot je account. Zo kun je continu over onze schouders meekijken met de resultaten die we boeken. Ook maken wij periodiek alle resultaten voor je inzichtelijk in een overzichtelijke analyse.

 

Samen de top bereiken?

Benieuwd welke online mogelijkheden wij zien voor jouw bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Vertel ons wat je doelen en wensen zijn. Wij zullen je verrassen met onze ideeën om van jouw site een succes te maken. 

Neem direct contact op

Altijd vrijblijvend en wij reageren binnen 24 uur!