Content Creatie website

Goede website teksten krijg je niet zomaar. Het kost tijd, veel tijd, en vraagt de nodige kennis.   
Wij verhogen je resultaat met teksten die vindbaar zijn en je bezoeker verleiden. 

Goede content op een website is erg belangrijk. Het zorgt voor meer bezoek door een goede vindbaarheid en meer geïnteresseerde bezoekers. Tel deze twee effecten bij elkaar op en we hebben meer resultaat!

Meest arbeidsintensieve proces

We zien vaak dat het ontwikkelen van een website vastloopt op het inrichten van de website. Dit komt doordat Content Creatie het meest arbeidsintensieve onderdeel is van de ontwikkeling. Voor je aan de slag gaat moet je al per pagina nadenken over:

  • De zoektermen waar de pagina op vindbaar moet zijn;
  • Hoe de verleidingsprincipes toegepast kunnen worden;
  • Welke unieke eigenschappen er toegelicht kunnen worden;
  • Wat de bezoeker nu echt triggert om contact op te nemen;
  • Hoe de stap van bezoeker naar lead gezet gaat worden.

In de praktijk merken wij vaak dat de combinatie van deze vraagstukken en de dagelijkse drukte die onze klanten ondervinden ervoor zorgt dat het schrijven van de teksten een langdurig proces wordt. Hierdoor kan de website niet live en dus geen omzet genereren.

Content Creatie van Internetbureau AddVision

Wij leveren in korte tijd teksten die voldoen aan de eisen van Google en die je bezoekers verleiden om contact op te nemen. De voordelen van Content Creatie van Internetbureau AddVision zijn:

  • Geen kopzorgen over de complexe content creatie;
  • Snel een complete website die klaar is om omzet te genereren;
  • Teksten die voldoen aan alle eisen van Google;
  • Je bezoeker zal verleid worden om jou als leverancier te kiezen;
  • Betrokkenheid bij het proces in de vorm van het geven van feedback op onze voorstellen.
Meer bezoek + meer geïnteresseerde bezoekers = meer resultaat

Professionele en ervaren tekstschrijver

Onze tekstschrijver is zeer ervaren en heeft voor veel bedrijven een aanzienlijke waarde toegevoegd. Klanten staan regelmatig versteld van het effect dat de teksten op het resultaat van de website hebben. Ze verwachten een verhoging in het bezoek en het aantal aanvragen, maar de mate waarin dit gebeurt is een aangename verrassing.

Getraind door één van de beste

De professionaliteit van zijn dienstverlening komt onder andere doordat de tekstschrijver getraind is door één van de beste copywriters in Nederland, namelijk Aartjan van Erkel (copywriter voor o.a. Microsoft, SNS bank, NUON en ABN Amro).

“Dankzij Internetbureau AddVision is elke investering in online acquisitie uitermate succesvol met verbluffende resultaten.”
Leo Lans - De Zakelijke oplossing

Samen de top bereiken?

Benieuwd welke online mogelijkheden wij zien voor jouw bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Vertel ons wat je doelen en wensen zijn. Wij zullen je verrassen met onze ideeën om van jouw site een succes te maken. 

Neem direct contact op

Altijd vrijblijvend en wij reageren binnen 24 uur!