E-mailmarketing

90% van je (potentiële) klanten mailt minstens dagelijks. Horen ze iets van jou?
Met e-mailmarketing brengen wij je bedrijf onder de aandacht!

Direct al je relaties op de hoogte houden van ontwikkelingen, nieuwe producten of diensten, leuke cases en overig nieuws? Dat kan gemakkelijk en snel door middel van e-mailmarketing.

Van programmatuur tot strategie

Bij ons is het niet alleen mogelijk om de e-mailmarketing programmatuur af te nemen, maar ook om de volledige strategie te bepalen met de Internet Marketeers van Internetbureau AddVision. Zo gaan we effectief aan de slag met het behalen van jouw doelstellingen uit e-mailmarketing. Overige e-mailmarketing diensten zijn:

  • Designen van een standaard mailing template;
  • (Her)schrijven van de content in de mailing;
  • Bepalen van doelgroepen en content per doelgroep;
  • Procesverbetering met e-mailmarketing.

Procesverbetering

Hoeveel contactmomenten heb je die geautomatiseerd kunnen worden? Bij veel bedrijven is dit een aanzienlijk aantal en valt er veel winst te behalen door tijd- en kostenbesparing. Wanneer we e-mailmarketing in gaan zetten voor procesverbetering nemen we jouw gehele proces onder de loep. Bij elk contactmoment overwegen we of dit geautomatiseerd kan worden.

Copernica Registered Partner

Wij maken gebruik van de e-mailmarketing software van Copernica. Krachtige software waarmee Copernica al drie Awards heeft gewonnen (Red Herring Award,
FD Gazellen, Emerce top 100). Copernica stelt ons in staat om je e-mailmarketing professioneel en efficiënt in te richten.

Continu inzicht in de statistieken

Hoe een mailing presteert is afhankelijk van veel onderdelen. Is de titel aantrekkelijk genoeg? Wordt de mailing goed weergegeven? Is de geboden informatie interessant? Zijn de juiste keuzes in de doelgroepen gemaakt? Door het heldere inzicht dat wij bieden in de statistieken kan je gericht aan de slag met het optimaliseren van je e-mailmarketing.

 

Samen de top bereiken?

Benieuwd welke online mogelijkheden wij zien voor jouw bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Vertel ons wat je doelen en wensen zijn. Wij zullen je verrassen met onze ideeën om van jouw site een succes te maken. 

Neem direct contact op

Altijd vrijblijvend en wij reageren binnen 24 uur!