VVS Online

Kostenbesparing voor VVS Online met een AFAS koppeling.

VVS Online is de webshop op het gebied van reinigingsapparatuur

VVS Online is de webshop op het gebied van reinigingsapparatuur voor de detailhandel en eindgebruikers. Naast het aanbieden van de machines kunnen klanten bij VVS Online terecht voor de service en reparatie aan de apparatuur. VVS Online biedt al ruim 25 jaar totaaloplossingen op het gebied van reinigingsapparatuur met een zeer uitgebreid assortiment.

''Binnen 2 maanden had ik de kosten voor het maken van de AFAS koppeling terugverdiend.''
Erik Slijkhuis - VVS

De hoogste tijd om efficiënter te werk te gaan

Door de jaren heen heeft VVS Online zich kunnen ontwikkelen en een groei kunnen realiseren. Reden voor VVS Online om te kijken naar hoe zij efficiënter te werk konden gaan. De facturatie werd nog handmatig ingeboekt, terwijl dit op vrij gemakkelijke wijze geautomatiseerd had kunnen worden met behulp van een koppeling.

Template om gegevens uit 3 verschillende applicaties te verzamelen

VVS Online maakt gebruik van 3 verschillende applicaties, waaruit de gegevens tot voor kort nog handmatig werden ingeboekt in AFAS. De uitdaging voor ons? Een kosten- en tijdbesparende oplossing bieden voor het inboeken van de facturatie. Deze uitdaging hebben wij weten op te lossen door een template te bouwen waarin de gegevens uit de 3 verschillende applicaties worden verzameld. Vanuit de template worden de gegevens gebruikt voor de AFAS koppeling.

AFAS koppeling tussen Magento webshop en twee andere applicaties

Afbeelding 1: AFAS koppeling met Magento, SIMS en maatwerk applicatie

VVS Online bespaart nu tijd en kosten op de administratie

De wens van VVS Online om efficiënter te werk te gaan is werkelijkheid geworden. Het bedrijf bespaart nu tijd en kosten op de administratie, dankzij de AFAS koppeling. De kosten van de bouw van de template en de AFAS koppeling waren binnen slechts twee maanden al terugverdiend.

Ook tijd en kosten besparen met een AFAS koppeling?

Benieuwd naar het eindresultaat? Op dit moment worden er duizenden facturen automatisch ingeboekt bij VVS Online. Dit heeft geleid tot een aanzienlijke besparing in tijd en kosten. Wil je na het zien van het resultaat ook de efficiëntie van jouw bedrijf verhogen met een AFAS koppeling? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij gaan graag voor je aan de slag!

 NEEM CONTACT OP
Vrijblijvend, binnen 24 uur een idee van de kosten.

Naam:VVS Online
Branche:Groothandel
Website:www.vvs-online.nl

Samen de top bereiken?

Benieuwd welke online mogelijkheden wij zien voor jouw bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Vertel ons wat je doelen en wensen zijn. Wij zullen je verrassen met onze ideeën om van jouw site een succes te maken. 

Neem direct contact op

Altijd vrijblijvend en wij reageren binnen 24 uur!