E-mailmarketing Pool Trading

Pool Trading informeert klanten automatisch over nieuw aanbod.
Tevreden klanten en een verhoging van de omzetsnelheid! 

Automatische e-mails: een succesvol voorbeeld

De kracht van geautomatiseerde e-mailcampagnes is goed zichtbaar bij onze klant Pool Trading. De klant zelf zegt hierover: 

'De leukste reactie kwam toch wel van mijn concurrent, zij vonden het een geweldig systeem en vonden het super dat zij konden aangeven waar zij precies in geïnteresseerd zijn, zodat ze alleen daar e-mails over zouden ontvangen!’ – Erik Boomsma, Pool Trading 

Koppeling met bedrijfssoftware 

Pool Trading is een internationale machine-handelaar. Veel van hun klanten zijn geen eindgebruikers, maar zelf ook handelaar. We bedachten daarom een manier om hen automatisch te informeren wanneer er interessante handel is. Zo kunnen we de omzetsnelheid flink verhogen. De nieuwe producten worden opgemaakt in een vast format, zonder dat ze er zelf omkijken naar hebben. Daarvoor hebben we een koppeling gemaakt met de bedrijfssoftware Exact Online. Wel zo efficiënt!

Voorkeuren aanpassen

Ontvangers van Pool Tradings updates hebben de mogelijkheid om hun voorkeuren aan te geven. Ze kunnen aangeven of ze geïnteresseerd zijn in tweedehands dieselmotoren, in generatorsets, een bepaald merk, een van de andere mogelijkheden of juist alles. Komt er op de website nieuwe aanbod dat voldoet aan de criteria, dan krijgen zij automatisch een e-mail.

Frequentie aanpassen

Naast productvoorkeuren kan ook de frequentie waarmee de updates ontvangen worden, worden aangepast. Klanten kunnen kiezen of ze dagelijks, wekelijks, maandelijks of per kwartaal nieuwe producten in hun mailbox willen ontvangen. Met deze service verhogen we de klanttevredenheid! 

Zo wordt e-mailmarketing kinderlijk eenvoudig. Voor jou dan ;-)

Wil je weten hoe je de kracht van e-mailmarketing optimaal in kunt zetten voor jouw bedrijf? Laat het me dan weten. Bel me op 0184 42 44 00 of neem contact op via de button hieronder.   

Neem direct contact op

Naam:Pool Trading B.V.
Branche:Handel (b2b)
Bedrijfsgrootte:5-20
Klant sinds:2010
Website:www.pooltrading.com

Samen de top bereiken?

Benieuwd welke online mogelijkheden wij zien voor jouw bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Vertel ons wat je doelen en wensen zijn. Wij zullen je verrassen met onze ideeën om van jouw site een succes te maken. 

Neem direct contact op

Altijd vrijblijvend en wij reageren binnen 24 uur!