Baars Verzekeringen

Websites die regelmatig op zwart gingen en constant onderhevig waren aan gebrekkige updates. De oude websites waren hard aan vervanging toe.

De multisites van Baars Verzekeringen

Baars Verzekeringen leerden we kennen door Hoogwerker Verzekeren. In 2016 hebben we een nieuwe website gerealiseerd met een uitgebreide rekentool voor het aanvragen van premie indicaties en offertes. 

Hoogwerker Verzekeren is onderdeel van Baars verzekeringen. Hiernaast hebben zij meerdere labels met een eigen specialisme en website.

"Internetbureau AddVision gaat verder dan de bouw van de website. Ze denken ook mee in vindbaarheid en visie van een website."      
Dennis de Groot - Baars Verzekeringen

Vertrouwde en veilige omgeving

Nadat Hoogwerker Verzekeren live was gegaan wilde Dennis in gesprek over de andere websites. Hij vertelde ons dat de websites verouderd waren en zo instabiel waren dat ze zelfs regelmatig op zwart gingen. Dit zorgde voor veel frustratie bij Dennis en collega's. De websites waren hard toe aan vervanging.

Multisite omgeving

Van een enkele website ging Hoogwerker Verzekeren naar een multisite beheer. Aan de achterkant één beheer; aan de voorkant individuele websites. Naast dat het overzichtelijk werkt, hoeven uitbreidingen maar één keer gemaakt te worden.

Eigen uitstraling per label met de multisites

De nieuwe websites liggen in dezelfde lijn van elkaar, maar wel met ieder een eigen huisstijl. 

Klassieke Bolide
Op deze website staat alles voor het verzekeren van oldtimers en klassieke auto’s. Naast auto’s bieden ze ook scooterverzekeringen aan via de website. Neem een kijkje op klassiekebolide.nl.

Schadebutler
Het label helpt je snel met schades. Ze treden op als intermediair tussen klanten en schadeherstellers. De website zorgt ervoor dat men snel en eenvoudig de juiste schadehersteller kan vinden en schade kan melden. Neem een kijkje op schadebutler.nl.

Hoogwerker Verzekeren
Voor Hoogwerker Verzekeren mochten we al aan de slag in 2016. Op de website ontvang je binnen enkele minuten een premie indicatie op maat. Hierbij kan meteen een offerte aangevraagd worden. Neem een kijkje op hoogwerkerverzekeren.nl.

Vele uitbreidingen en optimalisaties mogen maken

Maatwerk is voor ons geen enkel probleem. Iets waar Dennis graag gebruik van maakt. Inmiddels hebben we al meerdere uitbreidingen mogen maken op de calculatietool van de premie indicaties en zijn er meerdere cosmetische aanpassingen gemaakt.

Sparren aan de telefoon

Dennis houdt van een goede sparringspartner waarop hij ideeën kan afvuren. Regelmatig hangen we met elkaar aan de telefoon om zijn ideeën door te nemen. Zo spraken we elkaar over het feit dat er wel premie indicaties binnenkwamen via Hoogwerker Verzekeren, maar de laatste stap naar offerte aanvragen werd lang niet altijd voltooid. Na een aanpassing in de tekst van de e-mail werd diezelfde dag nog een offerte aangevraagd. 

Praat verder met onze klant

Bel Dennis de Groot en hij vertelt je ongetwijfeld over zijn ervaringen met ons. Neem ook eens kijkje op de website van Baars Verzekeringen.

Naam:Baars Verzekeringen
Branche:Overig
Klant sinds:2016
Website:www.baarsverzekeringen.nl

Samen de top bereiken?

Benieuwd welke online mogelijkheden wij zien voor jouw bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Vertel ons wat je doelen en wensen zijn. Wij zullen je verrassen met onze ideeën om van jouw site een succes te maken. 

Neem direct contact op

Altijd vrijblijvend en wij reageren binnen 24 uur!