Baden-plus

Franchiseformule in badkamers. Vanuit één beheer kunnen ze
dankzij ons systeem elke franchisenemer een eigen website bieden.

Vernieuwende franchiseformule

In 2011 startte Baden+ als nieuwe franchiseformule voor badkamerspeciaalzaken. Om zo'n markt open te breken moet je wel echt met iets nieuws komen. Naast een uitgekiende marketingstrategie voor het reclamebureau gaven wij input op het gebied van internet marketing.

Een eigen site voor elke franchisenemer

Baden+ was de eerste die elke franchisenemer een eigen site aanbood. Erg handig omdat de meeste deelnemers niet alleen badkamers verkopen, maar daarnaast ook installatiewerkzaamheden aanbieden of keukens verkopen. Groot pluspunt voor de franchisenemers is dat zij voortaan geen kosten meer hoeven te maken voor een eigen website. 

Klanttevredenheid inzichtelijk

Elke franchisenemers kan met een paar klikken zelf klanten uitnodigen om de winkel te beoordelen. Hierdoor maken we de website extra verleidelijk voor potentiële klanten. Bovendien maakt het Google extra tevreden, wat zich weer mooi vertaalt in extra bezoekers op de verschillende websites.

Resultaat direct in Salesforce

Alle reacties die via de verschillende sites binnenkomen, worden direct volautomatisch en op de juiste manier verwerkt in Salesforce. Hierdoor worden reacties optimaal afgehandeld én is het maken van een resultaten rapportage door Baden+ slechts een kwestie van een druk op de knop. 

Internet marketeer onder de knop

Als franchiseformule moet je weten wat er te koop is op het gebied van internet marketing, maar de ontwikkelingen gaan razendsnel. Wij fungeren daarom als een soort tweedelijns helpdesk. Hierdoor is er altijd voldoende kennis om de franchisenemers van Baden+ verder te helpen. Daarbij kunnen we meer en meer franchisenemers ondersteunen om een stap extra te zetten, bijvoorbeeld in lokale vindbaarheid of Adwords. 

Verder praten? 

Bel Saskia Euwe en zij kan je meer vertellen over wat zij van ons vindt.

Naam:Baden-plus
Branche:Franchiseformule
Bedrijfsgrootte:5-20
Klant sinds:2011
Website:www.baden-plus.nl

Samen de top bereiken?

Benieuwd welke online mogelijkheden wij zien voor jouw bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Vertel ons wat je doelen en wensen zijn. Wij zullen je verrassen met onze ideeën om van jouw site een succes te maken. 

Neem direct contact op

Altijd vrijblijvend en wij reageren binnen 24 uur!