Budget-Parts

Budget-Parts is de specialist in nieuwe Land Rover onderdelen en accessoires met ruim 26 jaar ervaring. 

Vernieuwde webshop

Een vernieuwde webshop

Enkele jaren geleden hebben wij al een webshop mogen opleveren voor Budget-Parts. Het bedrijf vond het echter tijd dat deze werd vernieuwd en vertrouwde de klus opnieuw aan ons toe. Bij het bouwen van de nieuwe webshop moesten de producten en het gebruikersgemak centraal staan.

Productstructuur op maat

Bij de bouw van de webshop is maatwerk toegepast voor de productstructuur. De structuur is namelijk opgebouwd op basis van modellen in plaats van producten. Bezoekers krijgen als eerst de mogelijkheid om te kiezen uit de modellen van Land Rover, vervolgens kunnen ze kiezen uit de types van het model, waarna de bijpassende producten worden gepresenteerd.

De spaarkaart voor korting

Bezoekers op Budget-Parts.nl kunnen een bestelling plaatsen door in te loggen met een bestaand account, een nieuw account aan te maken of hebben de mogelijkheid om te bestellen zonder account. De klanten met een account kunnen sparen voor korting door middel van een spaarkaart. 

Meer zien van Budget-Parts.nl?

Neem dan eens een kijkje op de Budget-Parts.nl. Vergeet vooral niet ons te laten weten wat jij ervan vindt.

Naam:Budget-Parts
Branche:
Website:www.budget-parts.nl/

Samen de top bereiken?

Benieuwd welke online mogelijkheden wij zien voor jouw bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Vertel ons wat je doelen en wensen zijn. Wij zullen je verrassen met onze ideeën om van jouw site een succes te maken. 

Neem direct contact op

Altijd vrijblijvend en wij reageren binnen 24 uur!