Craftsman Marine

Craftsman Marine ontwerpt en produceert technische uitrusting voor boten. Ze hebben het doel om een one stop shop te worden die een breed assortiment innovatieve technische producten over de hele wereld distribueert. De distributie van Craftsman Marine loopt via dealers gevestigd over de hele wereld.

Opdracht

Bouw een website waarin Craftsman Marine haar producten kan presenteren en de onderscheidende kenmerken kan communiceren. Elke dealer moet de website voor haar land onderhouden. Dit terwijl de verschillende dealers geen wijzigingen aan mogen brengen in elkaars gedeelte.

Oplossing

Een technisch hoogstandje waarin elke dealer een eigen dealerwebsite krijgt die ze zelf in kunnen richten en die volledig in lijn is met de uitstraling van de corporate website. Elke dealer schrijft de teksten in een andere taal. Om deze reden moet de website snel kunnen schakelen tussen vele verschillende talen. Momenteel zijn er al 21 verschillende websites in verschillende talen. Tevens is de website voorzien van een uitgebreide dealerlocator. Door het invoeren van het land en de locatie kan de bezoeker snel de dichtstbijzijnde dealer lokaliseren.

Resultaat

Een website met krachtige functionaliteit die de wereldwijde distributeur optimaal ondersteund in het presenteren van haar producten.

Naam:Craftsman Marine
Branche:Handel (b2b)
Website:www.craftsmanmarine.com
Craftsman Marine

Samen de top bereiken?

Benieuwd welke online mogelijkheden wij zien voor jouw bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Vertel ons wat je doelen en wensen zijn. Wij zullen je verrassen met onze ideeën om van jouw site een succes te maken. 

Neem direct contact op

Altijd vrijblijvend en wij reageren binnen 24 uur!