De Haan Archiefbeheer

Pas na een intensief online marketing traject bouwden we de website
voor De Haan archiefbeheer. Het resultaat: een verdubbeling van organisch bezoek!

Bouw en marketing samen

De Haan Archiefbeheer heeft als grote speler in archiefopslag een enorme loods waar 100.000m1 archief geplaatst kan worden. De loods wordt continu gemonitord op temperatuur, luchtvochtigheid en zwaar beveiligd.

Top service (9,2 klanttevredenheid)

De Haan Archiefbeheer ontzorgt klanten volledig op het gebied van archief. Zo kunnen klanten ook archief laten digitaliseren, vernietigen en verhuizen. Voor MKB, multinationals en de overheid dus een one stop shop voor alle archiefoplossingen. Van één doosje tot kilometers archief (letterlijk kilometers)...

Van strategie t/m inrichting

Wij hebben de nieuwe website gebouwd na een intensief online marketing traject. We hebben Adwords campagnes gedraaid, A/B tests uitgevoerd en SEO advies gegeven.

Bij De Haan hebben we gefocust op kennisdelen, vele SEO landingspagina's en gemakkelijk offertes aan laten vragen. De website communiceert de professionaliteit en grootte van De Haan dankzij goed gebruik van beeldmateriaal. Sinds de lancering van de nieuwe website is het organisch bezoek verdubbeld!

Naam:De Haan Archiefbeheer
Branche:Zakelijke dienstverlening
Bedrijfsgrootte:50-100
Klant sinds:2013
Website:www.dehaan-archiefbeheer.nl

Samen de top bereiken?

Benieuwd welke online mogelijkheden wij zien voor jouw bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Vertel ons wat je doelen en wensen zijn. Wij zullen je verrassen met onze ideeën om van jouw site een succes te maken. 

Neem direct contact op

Altijd vrijblijvend en wij reageren binnen 24 uur!