Elektroservice

Marketing voor franchiseformule

Een zeer traditionele branche verenigen onder een franchiseformule. Daar is een heel sterk platform voor nodig! Elektroservice is een nieuwe franchiseformule voor installatiebedrijven in de elektrotechniek. Ze kozen ons om de volledige online marketing te verzorgen.

Franchise marketing 2.0

Elektroservice speelt optimaal in op de marketingkansen die een franchise biedt. Samen hebben we een platform uitgedacht met één landelijke site en vele lokale sites. Iedere winkel krijgt zijn eigen site die binnen 30 minuten is ingericht en is geoptimaliseerd voor lokale vindbaarheid. Eén boodschap gecombineerd met een onbeperkt aantal zenders.

Nog een stap verder? OK!

Bij een website houdt het niet op. Wij hebben een plan uitgedacht waarbij we snel en kostenefficiënt online marketing in kunnen schakelen voor iedere franchisenemer. De beheerkosten zijn 50% lager dan bij een normale campagne, zonder concessies op de kwaliteit of het bereik.

In enkele dagen volledig ingericht

Wat vindt u van de teksten? Lezen ze lekker weg? Wij hebben de teksten in enkele dagen geschreven en heel de website ingericht. Dit hebben we gedaan bij Elektroservice op locatie. Zo konden wij hun specialistische kennis gebruiken om tot optimale teksten te komen.

Naam:Elektroservice
Branche:Franchiseformule
Website:www.netteninstallaties.nl

Samen de top bereiken?

Benieuwd welke online mogelijkheden wij zien voor jouw bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Vertel ons wat je doelen en wensen zijn. Wij zullen je verrassen met onze ideeën om van jouw site een succes te maken. 

Neem direct contact op

Altijd vrijblijvend en wij reageren binnen 24 uur!