Epine Camerashop

Opdracht

Bouw een webshop die professioneel oogt, goed de technische specificaties communiceert en de bezoeker helpt een keuze te maken. Aangezien het technische producten zijn moet de klant zoveel mogelijk door het keuzeproces geleid worden. Zelfs voor een leek op het gebied van beveiligingscamera's moet het duidelijk zijn.

Oplossing

Een webshop met vele tools om de bezoeker te helpen een goede keuze te maken. Enkele voorbeelden: - Een productfilter die werkt met tags - Opsomming met specificaties per product in het overzicht - Plus- en minpunten per product op het productdetail - Sorteren op prijs en populariteit. Ook hebben we een productconfiguratie ingebouwd om het product tijdens het bestellen uit te breiden met opties, kan met gewone acties en bundelacties aanmaken en kan elke bezoeker een account aanmaken.

Resultaat

Een sterke webshop die professioneel oogt en de bezoeker zo goed mogelijk helpt met het kiezen van het juiste product. Ook zijn we doorlopend bezig met Adwords en Webshop Optimalisatie. Zo blijven we per maand de omzet verhogen en halen we de targets.

Naam:Epine Camerashop
Branche:Retail (b2c)
Website:www.epine-camerashop.nl
Epine Camerashop

Samen de top bereiken?

Benieuwd welke online mogelijkheden wij zien voor jouw bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Vertel ons wat je doelen en wensen zijn. Wij zullen je verrassen met onze ideeën om van jouw site een succes te maken. 

Neem direct contact op

Altijd vrijblijvend en wij reageren binnen 24 uur!