Growind

Met 63 MegaWatt is Growind het grootste door privé-personen ontwikkelde windpark in Nederland. Growind levert groene stroom voor 55.000 huishoudens.

Opdracht

Growind wil graag haar 112 deelnemers aan het project goed op de hoogte houden van de opbrengsten. Een belangrijke doelgroep is dan ook deze groep deelnemers. Aan ons de opdracht om een professionele website te realiseren met een sterke uitstraling die deelnemers goed op de hoogte houdt.

Oplossing

Een website met een login voor deelnemers, een overzicht van de dagproductie en een inzicht in de actuele productie van de windmolens. De productiegegevens worden automatisch om de 10 minuten ingeladen. Wat ook erg gaaf is, is de webcam waarvan de beelden live worden getoond op de website. Deze webcam staat op één van de windturbines en is te zien op www.growind.nl/livestream/.

Resultaat

De website is overzichtelijk, biedt direct inzicht in de productie en houdt de deelnemers optimaal op de hoogte middels de rapportage achter de inlog. De leuke componenten als de actuele productie en de webcam maken het een erg geslaagd project.

Naam:Growind
Branche:
Klant sinds:2009
Website:www.growind.nl
Growind

Samen de top bereiken?

Benieuwd welke online mogelijkheden wij zien voor jouw bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Vertel ons wat je doelen en wensen zijn. Wij zullen je verrassen met onze ideeën om van jouw site een succes te maken. 

Neem direct contact op

Altijd vrijblijvend en wij reageren binnen 24 uur!