KDS Scooterservice

KDS Scooterservice is gespecialiseerd in de verkoop en onderhoud van Piaggio's, Vespa's en Aprilia's.

Verkoop en onderhoud van scooters

Tijd voor een nieuwe website

KDS Scooterservice beschikte over een verouderde website. Het beheer werkte niet meer, hierdoor kon het actuele aanbod niet worden toegevoegd. Het was dus hoog tijd voor een nieuwe website. Hiervoor kozen zij ons.

Groeien in de verkoop van scooters

Met de nieuwe website wil KDS Scooterservice groeien in de verkoop van nieuwe en gebruikte scooters. Deze groei zal zich door de verkoop van meer scooters ook doorzetten in de werkplaats. Een positieve ontwikkeling die het bedrijf de kans biedt om een volgende stap te gaan zetten om uit te gaan breiden.

Website die past bij de identiteit

Het eindresultaat is een website die past bij de identiteit van KDS Scooterservice. De huisstijl van het bedrijf is te herkennen op de site door de blauwe kleuren en persoonlijke foto's. Het aanbod van nieuwe en tweedehands scooters wordt op een duidelijke manier gepresenteerd zodat de bezoeker van alle informatie wordt voorzien. Ook geeft het een kijkje in de werkplaats van het bedrijf.

Meer zien van KDS Scooterservice?

Neem dan eens een kijkje op KDS Scooterservice. Vergeet niet jouw favoriete scooter te kiezen uit het assortiment.

Naam:KDS Scooterservice
Branche:
Bedrijfsgrootte:0-5
Klant sinds:2019
Website:www.kds-scooterservice.nl/

Samen de top bereiken?

Benieuwd welke online mogelijkheden wij zien voor jouw bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Vertel ons wat je doelen en wensen zijn. Wij zullen je verrassen met onze ideeën om van jouw site een succes te maken. 

Neem direct contact op

Altijd vrijblijvend en wij reageren binnen 24 uur!