Van Hoorne Entertainment

Van Hoorne Entertainment is al ruim 10 jaar specialist op het gebied van familiemusicals en entertainment. Het bedrijf produceert theatervoorstellingen, familie-evenementen en tv-producties gebaseerd op wereldberoemde sprookjes en kinderhelden zoals Brandweerman Sam, Woezel en Pip, Sinterklaas en vele anderen.

Familiemusicals en kindervoorstellingen

Van twee websites naar één

Voorheen waren er twee websites voor Van Hoorne Entertainment. Dit zorgde regelmatig voor verwarring bij de bezoeker. Aan ons de opdracht om dit terug te brengen tot één website. De nieuwe website moest zowel de zakelijke klanten als de particulieren kunnen voorzien in hun behoeftes.

Website met daarin “minisites”

De oplossing lag in een overzichtelijke website die prettig oogt. Binnen de website vind je minisites. Bezoekers die terechtkomen bij de theatervoorstelling van Brandweerman Sam vinden zichzelf terug op een pagina die een unieke uitstraling heeft. Op deze manier geven we de bezoeker echt de beleving van Brandweerman Sam mee.

Koppeling met de Nationale Theater Kassa (NTK)

Voor het overzicht van theatervoorstellingen hebben we een nieuwe koppeling ontwikkeld. Deze koppeling haalt de gegevens op van alle theatervoorstellingen van Van Hoorne Entertainment die via de Nationale Theater Kassa lopen. Waar vroeger alle voorstellingen handmatig in het systeem gezet moesten worden, vinden er nu dagelijks automatische updates plaats. Hierdoor kunnen ze zich steeds meer richten op de verkoop en marketing van voorstellingen in plaats van websitebeheer.

Een website gebouwd voor beleving

Het eindresultaat is een website die de bezoeker meeneemt in de beleving van Van Hoorne en de voorstellingen. De twee websites die het voorheen waren hebben we tot één krachtig platform weten te bouwen dat alles omvat wat Van Hoorne onderneemt.

We stoppen niet bij de kracht van de website. Dit bouwen we graag uit met Van Hoorne Entertainment. Zo hebben we bijvoorbeeld gekeken hoe het uitgebreide YouTube kanaal van Van Hoorne maximaal ingezet kan worden. Daarnaast werken we maandelijks aan de vindbaarheid van de website. Dit in combinatie met de krachtige content op de website verwachten we nog veel leuke resultaten in de toekomst.

Meer zien?

Neem dan eens een kijkje op Van Hoorne Entertainment. Vergeet vooral niet een bezoekje te brengen aan één van de minisites. Wij raden aan die van Roodkapje eens te bekijken.

Naam:Van Hoorne Entertainment
Branche:
Klant sinds:2016
Website:www.vanhoorne.com

Samen de top bereiken?

Benieuwd welke online mogelijkheden wij zien voor jouw bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Vertel ons wat je doelen en wensen zijn. Wij zullen je verrassen met onze ideeën om van jouw site een succes te maken. 

Neem direct contact op

Altijd vrijblijvend en wij reageren binnen 24 uur!