KPE Holland

KPE Holland levert technische watersportartikelen aan (mega) jachtwerven als Oceanco en Amels en winkelketens als de Gamma en Karwei. KPE Holland hanteert een assortiment van meer dan 8.000 producten.

Opdracht

Realiseer een website waarmee we weer voor de dag kunnen komen. De website moet een designtechnisch hoogstandje worden. De afbeeldingen van de producten en toepassingen moeten er voornamelijk uitspringen.

Oplossing

Een website waarin KPE Holland haar producten op een aantrekkelijke wijze kan presenteren. De prachtige afbeeldingen die KPE Holland van haar projecten en producten heeft gemaakt zijn optimaal in het design verwerkt. Zo krijgt men een perfecte mix van tekst en beeld.

Resultaat

Een website die kwaliteit, autoriteit en ervaring uitstraalt. Deze website is een uitstekend voorbeeld van snel en doeltreffend bezoekers online overtuigen.

Naam:KPE Holland
Branche:Groothandel
Website:www.kpeholland.nl
KPE Holland

Samen de top bereiken?

Benieuwd welke online mogelijkheden wij zien voor jouw bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Vertel ons wat je doelen en wensen zijn. Wij zullen je verrassen met onze ideeën om van jouw site een succes te maken. 

Neem direct contact op

Altijd vrijblijvend en wij reageren binnen 24 uur!