RVM Kunststoffen

RVM Kunststoffen heeft zich weten te ontwikkelen tot specialist in de maritieme branche als leverancier van kunststof leidingsystemen.  

RVM Kunststoffen

RVM is niet onopgemerkt gebleven in de maritieme sector. De laatste tijd ontvingen ze steeds meer aanvragen vanuit de maritieme wereld voor Georg Fischer systemen. Met de nieuwe website wilden ze deze positie versterken voor hun kunststof leidingsystemen.

Eenvoudige navigatie met nadruk op contact

De nieuwe website van RVM Kunststoffen is een overzichtelijke website geworden waar men makkelijk hun weg in kunnen vinden. Product pagina’s bevatten een contactformulier zodat aanvragen snel en eenvoudig gedaan kunnen worden. In de menubalk is er bewust gekozen om het telefoonnummer groot te tonen.

Expertise aantonen en specialisme benadrukken

Waar op hun oude website de producten bijna niet naar voren kwamen zijn er nu voor alle productlijnen detailpagina’s opgezet. Hierdoor is RVM beter in staat om hun expertise te tonen op het gebied van de leidingsystemen.

Op hun locatie hebben ze groot magazijn met alle denkbare leidingsystemen. Bij een rondleiding keken we onze ogen uit wat er op voorraad lag. Het werd hoogtijd dat dit door vertaald werd naar de website.

Stappen maken

Naast de bouw worden we hier ook ingezet voor internet marketing. We gaan hierbij aan de slag met zoekmachine optimalisatie. Om de eerste stappen meteen te maken met lancering is ervoor gekozen om de inrichting door ons op locatie te laten doen. Tijdens deze sessies zijn we met de klant samen achter de computer gekropen om zo de belangrijkste pagina’s samen op te zetten. De klant kon hierdoor snel schakelen met inrichting en wij konden gelijk inspelen op de vindbaarheid van de website.

En die vindbaarheid was er. Na de livegang ging de vindbaarheid met sprongen vooruit; 12 nieuwe top 10 noteringen na pas 2 weken live te zijn! Voor de meeste zoektermen hiervan was de oude website niet eens vindbaar.

Doorpraten met onze klant?

Bel Martijn van der Valk en hij kan je meer vertellen over wat hij van ons vindt. Neem gelijk ook een kijkje op de website van RVM Kunststoffen.

Naam:RVM Kunststoffen
Branche:
Bedrijfsgrootte:5-15
Klant sinds:2016
Website:www.rvmkunststoffen.nl

Samen de top bereiken?

Benieuwd welke online mogelijkheden wij zien voor jouw bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Vertel ons wat je doelen en wensen zijn. Wij zullen je verrassen met onze ideeën om van jouw site een succes te maken. 

Neem direct contact op

Altijd vrijblijvend en wij reageren binnen 24 uur!