Nothing But Labels

B2C webshop met mid- to high end fashion labels.

Maatwerk webshop met een modern design

Een modelabel en een webshop

Na dat Simone (eigenaresse van Nothing But Labels) in 2016 haar master Strafrecht succesvol afrondde, kwam ze erachter dat haar passie ergens anders lag. Namelijk bij de mode-industrie. In 2018 startte ze een nieuw modelabel, genaamd Voeux. Een jaar later, in 2019 richtte ze de webshop Nothing But Labels op. Voor de bouw van de website van Voeux en de webshop van Nothing But Labels koos Simone voor ons. 

De look en feel van de webshop

Nothing But Labels is een webshop die een selectie maakt van de leukste en vernieuwende (internationale) merken op het gebied van mode en accessoires. De webshop richt zich op de modebewuste vrouw, die kwaliteit belangrijk vindt. De look en feel van de webshop moest aansluiten op waar Nothing But Labels voor staat. 

Presentatie van de Voeux-collectie

Een van die vernieuwende merken uit het assortiment van Nothing But Labels is het eigen modelabel Voeux. Gericht op de modebewuste vrouw, die net even iets meer wil opvallen dan anderen. Op de website van Voeux moest de presentatie van de collectie van het modelabel centraal staan. 

Multisite omgeving voor gemak 

Het eindresultaat is een multisite beheer. Aan de achterkant een beheer, aan de voorkant individuele websites. Dit werkt overzichtelijk en uitbreidingen hoeven maar een keer gemaakt te worden. Ideaal aangezien Nothing But Labels ook beschikt over een Engelse versie van de webshop.

Maatwerk afgestemd op wensen

De look en feel van de webshop en website zijn zoals hier boven beschreven erg belangrijk voor Simone. Om haar wensen te verwerken maken wij gebruik van maatwerk. Onder andere is het design van beide aangepast. Nothing But Labels is voorzien van een koppeling met Instagram en op de website van Voeux staat het lookbook centraal.

Meer zien van Nothing But Labels of Voeux?

Neem dan eens een kijkje op Nothing But Labels of Voeux. Vergeet vooral niet ons te laten weten wat jij ervan vindt. 

Naam:Nothing But Labels
Branche:
Bedrijfsgrootte:0-5
Klant sinds:2019
Website:www.nothingbutlabels.com/

Samen de top bereiken?

Benieuwd welke online mogelijkheden wij zien voor jouw bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Vertel ons wat je doelen en wensen zijn. Wij zullen je verrassen met onze ideeën om van jouw site een succes te maken. 

Neem direct contact op

Altijd vrijblijvend en wij reageren binnen 24 uur!